Μακρής: “Έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Καλλονή μιλώντας στη NOVA εξέφρασε την πίστη του στις τεράστιες δυνατότητες της ομάδας.

«Πιστεύω ότι πλέον η ομάδα δείχνει τις δυνατότητες της. Μέσα από τη σκληρή δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα. Όπως είπα και παλαιότερα έχουμε ένα όπλο, το «Γεντί Κουλέ». Αυτός ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μακρής.

Για το γεγονός ότι η Καλλονή προερχόταν από πολύ καλά αποτελέσματα αλλά κόντρα στον ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει κάτι:«Η  ομάδα μας δεν αφήνει τον αντίπαλο να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι πολύ πιεστική και δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο».

Για το γκολ του Λεοζίνιο: «Ήταν μια στιγμή όπου έγινε λάθος. Από εκεί και πέρα, δεν δώσαμε δικαίωμα στην Καλλονή να ελπίζει για τίποτα».

Για τη συνέχεια: «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες. Το γεγονός ότι μέχρι τώρα η ομάδα μιλούσε μόνο για σωτηρία δεν μας αντιπροσωπεύει. Κοιτάμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και θα βελτιωνόμαστε».