Παπάζογλου: “Στον ΟΦΗ βρήκα το λιμάνι μου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΦΗ στη νίκη επί της Βέροιας, Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στη NOVA και έστειλε το δικό του μήνυμα ενώ σκιαγράφησε και το προφίλ του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Για την εμφάνιση του στο ματς με την Καλλονή: “Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη της ζωής μου αλλά είναι πολύ πετυχημένη εμφάνιση. Βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ”.

Για τη νίκη του ΟΦΗ: “Σήμερα πετύχαμε μια διπλή επιτυχία. Είναι το γεγονός ότι ανατρέψαμε το σκορ, κάτι που έδειξε ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα για να το πετύχουμε. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, καταφέραμε να πάρουμε το διπλό μετά από πολύ καιρό και σήμερα κερδίσαμε δίνοντας άξια”.

Για τις εμφανίσεις του ΟΦΗ μετά την έλευση του Σα Πίντο: “Δεν είναι τόσο η αλλαγή προπονητή, όσο η αλλαγή νοοτροπίας. Άλλαξαμε νοοτροπία, δουλεύουμε πάρα πολύ. Όπως είχα πει, είναι μια νέα ομάδα που χρειαζόταν δέσιμο που έχει να δείξει πάρα πολλά. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς, είναι μια ομάδα που χρειάζεται να έχεις τσαγανό για να φορέσεις την φανέλα της. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήρθαν από το εξωτερικό δεν προσαρμόστηκαν γρήγορα όμως σε αυτό βοήθησε ο προπονητής και αρχίζουν να δείχνουν την αξία τους”.

Για τον ενθουσιώδη Σα Πίντο: “Στις προπονήσεις έχει αυτήν την τρέλα που έχει ένας ποδοσφαιριστής γιατί πιστεύω ότι αισθάνεται ακόμα ποδοσφαιριστής. Θέλει νικητές. Είναι ένας πολύ ενθουσιώδης άνθρωπος”.

Για την παρουσία αρκετών Ελλήνων παικτών στην 11αδα του ΟΦΗ: “Θεωρώ αρκετά έξυπνο την χρησιμοποίηση Έλληνων ποδοσφαιριστών γιατί γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα”.

Για την καριέρα του: “Έχω μάθει μέσα από την δουλειά και όλα ξεκινούν από το μυαλό, μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα. Ξεκίνησα από τον Άρη, συνέχισα στον Άρη, δοκιμάστηκα στην Τρίπολη και έχω την ευκαιρία να παίξω στον ΟΦΗ. Αυτό που βλέπω είναι ότι ο ποδοσφαιριστής βελτιώνεται με συνεχόμενα παιχνίδια. Στον ΟΦΗ βρήκα το λιμάνι μου”.

Για το τι έχει πάρει από τους προπονητές που έχει συνεργαστεί: “Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον προπονητή. Δύο – τρία ονόματα που μπορώ να πω είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην συνέχεια ο Φερνάντο Σάντος. Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον προπονητή, τώρα από τον κύριο Πίντο παίρνω κάποια πράγματα”.