“Ήρα ζεις…” – 10 χρόνια χωρίς τον Ηρακλή Μαραγκάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση της, η Θύρα 4 αναφέρεται στα 10 χρόνια από τον θάνατο του Ηρακλή Μαραγκάκη που συμπληρώνονται την ερχόμενη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.

Ο Ηρακλής Μαραγκάκης, ποδοσφαιριστής του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΟΦΗ ’94, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Ομιλίτικη οικογένεια και ο θάνατος του τον Δεκέμβρη του 2003 είχε βυθίσει στο πένθος την οικογένεια του συλλόγου, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία

Με την ανακοίνωση της, η Θύρα 4 κάνει γνωστό ότι το μεσημέρι της Τετάρτης – λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα με την Καλλονή θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το “Γεντί Κουλέ” σε μια ένδειξη τιμής στην μνήμη του Ηρακλή Μαραγκάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τι και αν πέρασαν 10 χρόνια…. Από το μυαλό μας και την καρδιά μας δεν έφυγες ποτέ…. Άλλαξαν πολλά πράματα από τότε, κρίμα που δεν είσαι εδώ,να τα γευτούμε και να τα αντιμετωπίσουμε παρέα….

Γιατί;; Για το «καπετανιλίκι» ενός ανεκπαίδευτου δημόσιου υπάλληλου…. Τέλος πάντων, προχωράμε αλλά δεν ξεχνάμε…. Είμαστε ράτσα μαθημένοι στις πίκρες και τις δυσκολίες…. Την Πέμπτη λοιπόν συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη μέρα που κάποιοι αποφάσισαν να σε πάρουν από την παρέα μας και τις κερκίδες μας…. Το χρέος το δικό μας είναι να μην αφήσουμε κανένα πολίτη του Ηρακλείου, της Κρήτης και ένα παραπάνω Ομιλίτη, να σε ξεχάσει….

Έχουμε χρέος να ενημερώσουμε και τις νέες γενιές για το ποιος ήτανε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ…. Την Τετάρτη λοιπόν 04/12,η ομάδα σου και ομάδα μας, ο ΟΦΗ, δίνει ένα κρίσιμο ματς για το κύπελλο Ελλάδας…. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο που δεν ξεχνάει και τιμάει κάποια πράματα, να δώσει στις 15.00 ώρα το παρών στην Πλατεία Κορνάρου, όπου και θα ξεκινήσουμε πορεία / διαμαρτυρία για το «Γεντί Κουλέ»….

Προειδοποιούμε…. Ο οποιοσδήποτε θελήσει να καπηλευτεί την πορεία, να δώσει πολιτική χροιά ή να δημιουργήσει προβλήματα θα πάρει πόδι και θα έχει μπελάδες…. Απλά και όμορφα…. Κατεβαίνουμε για να τιμήσουμε το φίλο, συνοπαδό, συμπολίτη ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ και τίποτα παραπέρα….

Παράλληλα θα υπάρξει μια ενημέρωση, για το ποιος ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ, το πως ζήσαμε όλοι εμείς εκείνες τις ώρες / μέρες που ακολούθησαν τη δολοφονία του, αλλα και κάποιες ενέργειες οπαδικού κ κοινωνικού περιεχομένου, που πρόκειται να ακολουθήσουν από τη ΘΥΡΑ 4….

Όποιος νιώθει και καταλαβαίνει 5 πράματα να είναι εκεί λοιπόν…. ΗΡΑ ΖΕΙΣ….

Τα αδέρφια σου κ φιλαράκια σου από την ΘΥΡΑ 4..

Θύρα 4