Υπόκλιση στον κόσμο του ΟΦΗ – σε 7 ματς “έσπασε” το “φράγμα” των 30.000!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αυτό που συμβαίνει με την παρουσία του κόσμου στο “Γεντί Κουλέ” δεν έχει προηγούμενο και δεν είναι δυνατόν να μην υποκλίνονται όλοι στον τεράστιο κόσμο του ΟΦΗ.

Μετά την περσινή σαιζόν όπου καταγράφηκαν πολλά, αρνητικά, ρεκόρ για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”, φέτος ήρθε η απάντηση των φιλάθλων του ΟΦΗ στους οποίους υποκλίνεται όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Το “Γεντί Κουλέ” είναι κατάμεστο σε κάθε παιχνίδι και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται, είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες μέσα στο παιχνίδι.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό είναι η στατιστική εικόνα που προκύπτει μέσα από την παρουσία του κόσμου. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη σαιζόν ο ΟΦΗ έκοψε 33.016 εισιτήρια σε 15 εντός έδρας παιχνίδια παρουσιάζοντας μια σημαντική πτώση σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012.

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά με τον κόσμο να επιστρέφει μαζικά στο γήπεδο. Και αυτό αποτυπώνεται πλήρως μέσα από τα στοιχεία που καταγράφει η Σούπερ Λιγκ: Ο ΟΦΗ σε 7 εντός έδρας αγώνες έχει “κόψει” 33.155 ξεπερνώντας τον περσινό αριθμό και μάλιστα σε 8 λιγότερα παιχνίδια!

Έχοντας ακόμα 11 εντός έδρας παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο ΟΦΗ είναι σε θέση να ξεπεράσει τον αριθμό των 45.736 που παρουσιάστηκε την σαιζόν 2011-2012.

Επίσης, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι το γεγονός ότι σε σχέση ότι ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ που παρουσιάζει άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη σαιζόν, σε ότι αφορά την έλευση του κόσμου στο γήπεδο ενώ συνολικά οι 33.155 ισοδυναμούν με τα εισιτήρια 5 και 6 ομάδων του πρωταθλήματος!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook