Θα χορεύει και του χρόνου σε ρυθμούς Ζορμπά το Γεντί Κουλέ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο Παναγιώτης Ζορμπάς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2013. Ακολουθούν Καμπάνταης, Βεζυρίδης και Μπούρμπος.

Κάτοικος Ηρακλείου όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια ο Παναγιώτης Ζορμπάς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ ήρθε σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου για να ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμα δύο χρόνια και τις προσοχές μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά  το θέμα όπου και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Επιθυμία του Ζορμπά αλλά και του Νίκου Αναστόπουλου ήταν η παραμονή του παίκτη στην ομάδα και έτσι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα με τον παίκτη να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Κρητικής ΠΑΕ.

Ακολουθούν Καμπάνταης, Βεζυρίδης και Μπούρμπος

Από τις προτεραιότητες των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι η παραμονή των Λεωνίδα Καμπάνταη, Πολυχρόνη Βεζυρίδη και Χρήστου Μπούρμπου. Ο πρώτος αποτέλεσε από τις μόνιμες πηγές κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες και μέσα σε αυτό το 6μηνο που βρίσκεται στην ομάδα έδειξε το ταλέντο του και αγάπησε τον κόσμο από τον οποίο και αγαπήθηκε. Η παραμονή του στον ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς υπάρχει κοινή διάθεση από τις δύο πλευρές για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης όπως και πέρσι έτσι και φέτος αποτέλεσε σε αρκετές περιπτώσεις τον φύλακα άγγελο του ΟΦΗ και όπως όλα δείχνουν θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδα και τη σεζόν 2011-2012. Ο τρίτος της “παρέας”,  Χρήστος Μπούρμπος είχε μια ιδιαίτερα αποδοτική σαιζόν και είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι του ΟΦΗ αλλά και ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει  να τον  έχει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.  Με τον παίκτη υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και αν οι δύο πλευρές δείξουν μια διάθεση να τα βρουν, δηλαδή ο ΟΦΗ να ανεβάσει λίγο την προσφορά του και ο ποδοσφαιριστής να ρίξει τις απαιτήσεις τότε ο Μπούρμπος θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να φοράει τα “ασπρόμαυρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook