Ζορμπάς: «Κόσμος και ομάδα με κράτησαν στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, ο Παναγιώτης Ζορμπάς μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την χαρά του που θα συνεχίσει να φοράει τα «ασπρόμαυρα».

Ο 24χρονος μέσος επέκτεινε την συνεργασία του με τον ΟΦΗ για δύο χρόνια ακόμα και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2013 μιας και έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο «Ζορμπίνιο» των φιλάθλων του ΟΦΗ και αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα τόνισε ότι «δεν έβαλα σε προτεραιότητα τα χρήματα και για εμένα σημαντικό ρόλο έπαιξαν η ομάδα και ο κόσμος. Αγαπώ την ομάδα και έχω δεθεί μαζί της. Αυτοί ήταν οι σημαντικοί λόγοι που με έκαναν να παραμείνω στον ΟΦΗ. Η συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ είναι το κάτι παραπάνω για έναν ποδοσφαιριστή και εγώ αυτό επιδιώκω καθώς είναι ένα δέλεαρ».

Επιπλέον συμπλήρωσε σχολιάζοντας την δική του επιθυμία ότι «σίγουρα, ήθελα πολύ να μείνω και εγώ στην ομάδα, ο πρόεδρος μου έδειξε ότι με ήθελε οπότε δεν είχαμε πρόβλημα να φτάσουμε στην συμφωνία».

Εκτός των άλλων, ο Παναγιώτης Ζορμπάς σχολιάζοντας το ενδεχόμενο διεξαγωγής των πλέι – οφ είπε ότι δεν πρέπει να γίνουν αυτοί οι αγώνες δηλώνοντας ωστόσο παρόν σε περίπτωση που περάσει η πρόταση της Football League λέγοντας ότι θα αγωνιστεί κανονικά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Ζορμπά στον Athletic Radio 104,2

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής των πλέι – οφ: «Δεν πρέπει να γίνουν τα πλέι – οφ. Θα ήταν άστοχο να γίνουν τώρα τα πλέι – οφ από την στιγμή που δεν υπάρχουν τα ρόστερ με τα οποία τελείωσαν οι ομάδες το πρωτάθλημα. Τώρα, αν κληθούμε να παίξουμε, θα γίνει αυτό και θα δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Όμως, όπως και να’ χει είναι άδικο να γίνουν τώρα τα πλέι – οφ».

Για το περσινό πρωτάθλημα: «Σίγουρα, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά όμως δείξαμε ότι βάζουμε την ομάδα πάνω από όλους και όλα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στον δεύτερο γύρο αποδείξαμε την δύναμη της ομάδας και ότι αξίζαμε να πάρουμε την άνοδο».

Για την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου: «Ο προπονητής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, κράτησε τα αποδυτήρια και ενωμένους τους ποδοσφαιριστές. Ήταν μεγάλη η συμβολή του στην παρουσία της ομάδας».

Για τις κινήσεις εν όψει της Σούπερ Λιγκ: «Σίγουρα, θα γίνουν κάποιες κινήσεις ώστε να έρθουν παίκτες για να μας βοηθήσουν. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και από εκεί και πέρα να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν σημαντικά τον ΟΦΗ. Η ομάδα πρέπει και θα βγει από την κρίση που υπάρχει. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ ώστε να κάνει μια πολύ καλή πορεία».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει δείξει ότι στηρίζει και γνωρίζει πως πρέπει να κρίνει τους καλούς παίκτες. Παρά το γεγονός ότι δεν έκανα πέρυσι καλή χρονιά λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπισα δεν βοήθησα όσο θα ήθελα. Όμως, ο κόσμος του ΟΦΗ με βοήθησε σημαντικά και στάθηκε στο πλευρό μου».

Για τον εαυτό του: «Σίγουρα, η πρώτη μου χρονιά ήταν πολύ καλύτερη από την δεύτερη όμως πιστεύω ότι στην Σούπερ Λιγκ θα είναι ακόμα καλύτερη η χρονιά για εμένα και θα δείξω τι αξίζω».

Για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων: «Πάνω – κάτω τα γνωρίζαμε όλα αυτά όμως σημασία έχει πλέον ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι και να πιστέψουμε όλοι ότι παίζονται καθαρά τα παιχνίδια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook