“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 17 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Παρών ο Περογαμβράκης

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Σα Πίντο στη χθεσινή προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα στην Ξάνθη. Ο Αλέξπ5 Περογαμβράκης προπονήθηκε κανονικό και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή, είναι άγνωστο, όμως, αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αφού έχει χάσει προπονήσει.

ΦΩΣ

“Να δώσουμε συνέχεια στην Ξάνθη”

Τα χαμόγελα ήταν στην ημερήσια διάταξη στα αποδυτήρια του ΟΦΗ τόσο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό όσο και χθες, την επομένη της νικηφόρας συνάντησης. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, πέρα από τα συγχαρητήρια που έδινε στους παίκτες για την επιτυχία τους, φρόντισε να τους προτρέψει και για τη συνέχεια. «Μπορούμε και πρέπει να δώσουμε συνέχεια στη νίκη αυτή με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Η ομάδα έχει δυνατότητες και πρέπει να παίρνει και αποτελέσματα», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός, θέλοντας να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στον ΟΦΗ θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς είναι δεδομένο πως ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη θα είναι ό,τι καλύτερο στην παρούσα φάση προκειμένου να κλείσουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή τη χρονιά. Κάτι που ευελπιστούν να γίνει στο ματς του επόμενου Σαββάτου, που ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Για την ώρα, το μυαλό όλων βρί| σκεται στην αυριανή αναμέτρηση της Ξάνθης.
Σιγά σιγά αρχίζουν οι επιστροφές στον ΟΦΗ. Έτσι, μετά την παρουσία του Λαμπρόπουλου στο ματς με τον Λεβαδειακό, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ο Περογαμβράκης στην Ξάνθη. Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και χωρίς να είναι 100% έτοιμος, είναι πιθανό να υπολογίζεται, ως εναλλακτική λύση, από τον Σα Πίντο για το ματς της Θράκης. Θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή τελευταία προπόνηση, μετά την οποία θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Ξάνθη. Έτσι, μοναδικός απών για τον ΟΦΗ παραμένει ο Φραγκουλάκης, που βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Live Sport

Γιορτινός Παπάζογλου

Καυτός μέσα στον… παγωμένο Δεκέμβριο ο Θανάσης Παπάζογήου Μπορεί αρκετοί στο Ηράκλειο να θεωρούν cos τη βασική αιτία ins ανάκαμψε του ΟΦΗ τον Ρικάρντο Σα Πίντο. ωστόσο άλλο είναι το πρόσωπο στο οποίο οι Κρητικοί θα πρέπει να ανάψουν λαμπάδα ίσαμε το μπόι του. Ο fioyos για τον Θανάση Παπάζογλου, ο onoios αποδεικνύεται ο anofiuios… killer για xous KpnxiKoiJS βγάζοντά5 tous από το τούνελ των πρώτων αγωνιστικών.
Και αν στην αρχή ο 25xpovos φορ δεν μπορούσε να συνδυάσει με γκολ την πολύ καλή ίου παρουσία (μετρούσε μόλιε ένα στην ισοπαλία 1-1 ίου ΟΦΗ. στο ντέρμπι ίου Ηρακλείου απέναντι στον Εργοτέλη), ο Δεκέμβριοε φαίνεται πωε είναι ο μήνα5 του.
καθώε στα τρία παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί ο Παπάζογλου έχει πετύχει ισάριθμα γκολ. όλα στο «Γεντί Κουλέ»! Η αρχή έγινε την 1η Δεκεμβρίου όταν ο ΟΦΗ φιλοξένησε την Καλλονή. Ο Παπάζογλου σκόραρε 6is και οι Κρητικούε νίκησαν 3-1. Η επόμενη αγωνιστική βρήκε τουε Ασπρόμαυpous να αγωνίζονται στο Περιστέρι και να χάνουν με κατεβασμένα τα… χέρια 3-0. Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ έβγαλε για ακόμη μία φορά τα… κάστανα από τη φωτιά όταν στο πρόσφατο ματε κόντρα στο Λεβαδειακό με δικό του γκολ ο ΟΦΗ έφτασε τουε 18 βαθμούε και μοιράζεται την όγδοη θέση ins βαθμολογίαε με τον συμπολίτη του Εργοτέλη.
Στο αγωνιστικό μέροε. τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Ρικάρντο Σα Πίντο. ο onoios είδε τον Αλέξη Περογαμβράκη να προπονείται κανονικά και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να συμπεριληφθεί στην αποστολή που σήμερα αναμένεται να ταξιδέψει για την Ξάνθη όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook