Μάουρερ: “Η Ξάνθη είναι το φαβορί απέναντι στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός της Ξάνθης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, θυμήθηκε την παρουσία του στην Κρήτη και έχρισε φαβορί την ομάδα του.

Για πρώτη φορά από τότε που έφυγε, ο Ραΐνερ Μάουρερ θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώτη ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα. Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι «ο ΟΦΗ ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα. Δούλεψα με παίκτες όπως ο Μονιάκης που ήταν μεγάλο ταλέντο και χαίρομαι που τον βλέπω να είναι ακόμα στον ΟΦΗ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραΐνερ Μάουρερ στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Ήταν μια όμορφη εμπειρία για εμένα. Το Ηράκλειο και η Κρήτη έμειναν στην καρδιά μου. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο συνεχίζω να έρχομαι για διακοπές και βρέθηκα για λίγες ημέρες το καλοκαίρι».

Για την εικόνα που έχει αποκομίσει από τον ΟΦΗ: «Δεν τον είδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αλλά τον παρακολούθησα σε αυτό με τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια έκπληξη γιατί γνωρίζω ότι ο ΟΦΗ εκτός έδρας δεν έχει πάρει καλά αποτελέσματα».

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι η Ξάνθη είναι το φαβορί. Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Βέροια παίξαμε πολύ καλά και πήραμε τη νίκη. Τώρα προερχόμαστε από την ήττα από τον Πλατανιά και στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο από τότε που ήμουν στον ΟΦΗ. Η οικονομική κρίση βοήθησε ομάδες όπως ο ΟΦΗ να επενδύσουν σε Έλληνες παίκτες και αυτό έκανε καλό σε αρκετές ομάδες που αγωνίζονται με νεαρούς παίκτες με το επίπεδο των περισσότερων να βρίσκεται στο ίδιο σημείο περίπου».