«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Με το ίδιο σχήμα
Mετά από απουσία περίπου ενός μήνα, λόγω τραυματισμού, ο Αλέξης Περογαμβράκης συμπεριελήφθη στην αποστολή του ΟΦΗ. Ωστόσο, ο 26χρονος επιθετικός δεν είναι απόλυτα έτοιμος και δεν υπάρχει περίπτωση να είναι και στην αρχική ενδεκάδα.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, που είχε επανέλθει -ως αλλαγήσχο ματς με τον Λεβαδειακό.
Αλλωστε, το είπε μετά από το ματς της περασμένης Κυριακής και ο Ρικάρντο Σα Πίντο. ότι ο Πατρινός μέσος δεν είναι ακόμη σε επίπεδο τέτοιο ώστε να βγάζει ολόκληρο αγώνα. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Σα Πίντο θα παρατάξει τους έντεκα που νίκησαν τον Λεβαδειακό.
0 Πορτογάλος τεχνικός άφησε στο Ηράκλειο τον τραυματία Μιχάλη Φραγκουλάκη. αλλά και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Αυτό το τελευταίο δεν αποτελεί, πια. είδηση. 0 Σα Πίντο δεν υπολογίζει τον Αργεντινό άσο. το έχει καταστήσει σαφές με τον τρόπο του και όπως έχουμε ξαναγράψει, θεωρείται θέμα χρόνου το «διαζύγιο» του ΟΦΗ με τον συγκεκριμένο παίκτη.
Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε και στο χθεσινό φύλλο της «SD». ήδη στην Αργεντινή γράφουν για την επερχόμενη λύση της συνεργασίας της κρητικής ομάδας με τον Γκαλέτι.
Οι παίκτες του ΟΦΗ γευμάτισαν όλοι μαζί χθες το μεσημέρι (το τραπέζι το έκανε ο φίλος της ομάδας Μιχάλης Μυλωνάκης) κι εν συνεχεία με πτήση τσάρτερ πέταξαν για τη Χρυσούπολη, απ’ όπου μετέβησαν στην Ξάνθη για τον σημερινό αγώνα.

GOAL
Ιδιαίτερο ματς στα Πηγάδια για τον Ράινερ Μάουρερ μιας και ο Γερμανός θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα μέσω της οποίας συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, τον ΟΦΗ. Η Σάνθη μετά την ήττα από τον Πλατανιά ποντάρει στη δύναμη της έδρας και την πολύ καλή παράδοση κόνφα στους Κρητικούς, ενώ νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα αναμένεται να είναι οι Παΐτο, Ντε Γκουζμάν. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα επιλέξει «συνταγή Λεβαδειακού», ενώ μετά από καιρό έχει στη διάθεσή του τον Περογαμβράκη.
ΦΩΣ :Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Πίντο στον ΟΦΗ

 Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε συνήθως οι προπονητές, και φαίνεται ότι στην περίπτωση του Σα Πίντο έχει εφαρμογή. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει στο σχήμα που παρατάχθηκε στο τελευταίο ματς με τον Λεβαδειακό. Στη σημερινή αναμέτρηση στην Ξάνθη θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεσή του και τον Περογαμβράκη που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, ενώ είναι σαφώς πιο έτοιμος ο Λαμπρόπουλος που πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στη σέντρα της αναμέτρησης θα βρεθούν οι: Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Παπάζογλου. Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού θα βρίσκονται ακόμη και οι: Δασκαλάκης, Στάθης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Μακουκοόλα, Μπανούσης, Περογαμβράκης, Δαμιανάκης.
Την από κοινού συνεργασία τους για ακόμη μία σεζόν θα ανακοινώσουν επισήμως η ΠΑΕ ΟΦΗ και γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών, στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 2 το μεσημέρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook