Οργισμένη ανακοίνωση από τους οργανωμένους του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια σκληρή και ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση, 5 σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, στέλνουν το δικό τους μήνυμα και προς πάσα κατεύθυνση ενώ καταφέρονται κατά του Μάριου Λαμπρόπουλου.

Με την φράση “στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά με τα… κοράκια να ασελγούν στο σώμα της ομάδας μας.…” ξεκινάει η ανακοίνωση των συνδέσμων και αναφέρονται στον ρέφερι από την Ηλεία που το όνομα του συνδυάζεται αρνητικά για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία 3 χρόνια.

Αναλαυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά με τα… κοράκια να ασελγούν στο σώμα της ομάδας μας.… Ιανουάριος 2011 έβαλες το όνομά σου στη λίστα με τους πουλημένους ρέφερι, σ’ ένα παιχνίδι με τα κοπέλια του Αλή να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο, να χτυπούν παίκτη μας (Βεζυρίδη) κι εσύ κοράκι να διακόψεις το παιχνίδι για μία ώρα ενώ έπρεπε να διακοπεί οριστικά.

Όχι, δεν φταις εσύ. Τα άλλα λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν σε στείλανε σπίτι σου, αλλά σε κρατήσανε όρθιο. Και σε κρατήσανε όρθιο και δεν σε τιμωρήσανε όπως έπρεπε.

Σήμερα αποδείξατε για άλλη μια φορά τη «μούχλα» που επικρατεί στη Σούπερ Λίγδα σας.

60ο λεπτό: Αρχίσαμε από ανύπαρκτο φάουλ όπου και προήλθε το γκολ του Πανόπουλου.

Κόκκινη κάρτα του Κουτσιανικούλη γιατί τόλμησε να μειώσει το σκορ. Έδιωξες τον προπονητή της ομάδας γιατί τόλμησε να κάνει την ομάδα μας πιο επιθετική και επικίνδυνη.

95ο λεπτό τελειώνοντας, τολμήσαμε να ισοφαρίσουμε και φυσικά εσύ το ακύρωσες.

Πανόπουλε, ανακοίνωση δεν θα βγάλεις για την προκλητική διαιτησία;

Έχει ο καιρός γυρίσματα λαμόγια όλοι σας, και στην Κρήτη θα προσκυνάτε από δω και πέρα.

Θα θέλαμε να δώσουμε στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ συγχαρητήρια για την εμφάνιση της ομάδας και για τη μαχητικότητα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια. Συνεχίστε έτσι κι εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

SNAKES 4 heraklion club
ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών Ν.ΞΥΛΟΥΡΗΣ
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.Η ΑΡΧΑΝΩΝ
ΣΗΤΕΙΑ 4 club

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook