Με 4 αγωνιστικές κινδυνεύει ο Κουτσιανικούλης, δεν γράφτηκε τίποτα για Παπάζογλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με βαριά καμπάνα απειλείται ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ καθώς ο Λαμπρόπουλος αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι έβρισε τα “θεία” ενώ την ίδια ώρα κινδυνεύει με βαριά τιμωρία και ο Σα Πίντο. Δεν αναφέρει τίποτα για τον Θανάση Παπάζογλου.

Σε μια κόλλα χαρτί τυλίγει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ο ρέφερι από τον Πύργο που αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι εξύβρισε τα θεία – λόγος που είναι αφορμή για να τιμωρηθεί ακόμα και με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών! “Με πλησίασε και έβρισε την Παναγία. Μου είπε γ… την Παναγία σου” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λαμπρόπουλος που στην συνέχεια αναφέρει γιατί απέβαλλε τον Ρικάρντο Σα Πίντο: “Εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και με αποκάλεσε “π…” στην μητρική του γλώσσα”. Αυτή η ατάκα του τεχνικού του ΟΦΗ θεωρείται έργω εξύβριση και κινδυνεύει επίσης με τιμωρία.

Στον αντίποδα, ο Λαμπρόπουλος δεν αναφέρεται καθόλου στον Θανάση Παπάζογλου ενώ κάνει μια γενική αναφορά σε όσα μετά το τελευταίο σφύριγμα αναφέροντας ότι “μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, κάποιοι παίκτες κινήθηκαν εναντίον μου απειλητικά ωστόσο παρενέβησαν οι άνθρωποι της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια”.

Ο Λαμπρόπουλος νωρίτερα απέβαλε τον γυμναστή του ΟΦΗ Σωτήρη Ρούσση επειδή του είπε πως: “Παίξε 50-50 γιατί σε βλέπει όλη η Ελλάδα”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook