“Παράλειψη μας αν δεν στηρίζαμε το καμάρι της Κρήτης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με κάθε επισημότητα έγινε η παρουσίαση της συνεργασίας του ΟΦΗ με την Cyta και τους εκπροσώπους της να μην κρύβουν την περηφάνια τους που στηρίζουν τον σύλλογο.

“Είναι πολύ ιδιαίτερη τιμή για την Cyta γιατί ανανεώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Οι δεσμοί μας με την Κρήτη είναι πολύ ισχυροί και από εδώ ξεκινήσαμε την δραστηριότητα μας στην Ελλάδα. Υποστηρίζουμε την ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί εκτός από το ότι είναι ένας Κρητικός σύλλογος, είναι μια ομάδα με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και τεράστια ιστορία σε ολόκληρη την Ελλάδα” ήταν τα λόγια της Μαρίνα Νικολάου / Διευθύντρια μάρκετινγκ της Cyta ενώ ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, κ. Σπ. Χριστοφίδης υπογράμμισε από την πλευρά του πως “Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν στηρίζαμε το καμάρι της Κρήτης και εύχομαι του χρόνου και στο ΟΥΕΦΑ!”

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο πρόεδρος κ. Μάνθος Πουλινάκης τόνισε: «H Cyta Ελλάδος στέκεται ως Μεγάλος Χορηγός για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δίπλα στον ΟΦΗ. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μια μεγάλη εταιρεία σαν τη Cyta συμμετέχει στα χορηγικά μας προγράμματα και συνεχίζει να μας στηρίζει παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, η οποία έχει περικόψει τα κονδύλια των εταιρειών. Θεωρώ όμως ακόμα πιο σημαντικό το γεγονός ότι, η Cyta Ελλάδος και η ΠΑΕ ΟΦΗ συνεργάζονται, επίσης, σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης με στόχο να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη της ηθικής και υλικής μας στήριξης».

Την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Τουγλής και oi ποδοσφαιριστές Μανώλης Μονιάκης, Μιχάλης Φραγκουλάκης, Γρηγόρης Κυζιριδης και Μιχάλης Αγριμάκης.

Οι ποδοσφαιριστές κλήρωσαν σε 10 τυχερούς, που συμμετείχαν σε σχετικό διαγωνισμό του καταστήματος Cyta στο Ηράκλειο, από μια συλλεκτική, τηλεφωνική συσκευή τελευταίας τεχνολογίας με τα σήματα του ΟΦΗ και της Cyta, προσφορά της Cyta Ελλάδος.

Παρόμοιες τηλεφωνικές συσκευές προσφέρθηκαν, επίσης, από τη Cyta και στους παίκτες της ομάδας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι συσκευές αυτές, διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό από το κατάστημα της Cyta στο Ηράκλειο (Λεωφ. Κνωσού 145).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook