Παιχνίδια, ρούχα και τρόφιμα από τους οργανωμένους του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείχνοντας το ήθος τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία του Ηρακλείου, τρεις σύνδεσμοι του ΟΦΗ συγκεντρώνουν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τους συνανθρώπους μας.

Σε μια περίοδο όπου όλος ο κόσμος έχει ανάγκη την αγάπη και την ζεστασιά, οι “Snakes” και τα Club της Σητείας και των Αρχανών διοργανώνουν την συλλογή τροφίμων, παιχνιδιών και ρούχων για μικρούς και μεγάλους που έχουν ανάγκη.

Με ανακοίνωση τους αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά το ήθος που έχει ο κόσμος του ΟΦΗ και παράλληλα καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Δεν έχουν περάσει ούτε 48 ώρες από την σφαγή της ομάδας μας στην Ξάνθη και εμείς καλούμαστε να αφήσουμε πίσω τα συναισθήματα οργής που μας διακατέχουν και να σκεφτούμε τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που η πολιτική των τελευταίων χρόνων από τους «βολευτές» της χώρας μας τους έχουν φέρει στα όρια της εξαθλίωσης.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και κάθε Κρητικό να δώσουν το παρών το Σάββατο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και να μας βοηθήσουν στην συγκέντρωση τροφίμων, παιχνιδιών και ρούχων. Η κίνηση αυτή έχει στόχο να βοηθήσει κάθε οικογένεια που μας έχει ανάγκη. Η προσπάθεια μας βρήκε αμέσως ανταπόκριση από καλούς μας φίλους και στάθηκαν δίπλα μας με το άκουσμα της κίνησης.

Το «Ομιλίτικο Στέκι Αρχανών», η Λέσχη Μοτοσικλετιστών «Hell’s Angels» Κρήτης, το «Σητεία Club» και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ομάδας μας έχουν ξεκινήσει ήδη την συγκέντρωση των προμηθειών. Το ίδιο ζητάμε και από εσάς και ελπίζουμε να σας έχουμε δίπλα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Λέσχη Μοτοσικλετιστών «Hell’s Angels» Κρήτης, τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του συλλόγου για την συμμετοχή τους και την συμπαράσταση τους στην παροχή φροντίδας προς όλους τους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση όλων των αγαθών που προορίζονται για τους συνανθρώπους μας θα γίνεται στις παρακάτω ημερομηνίες και μέρη:

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
Στην Λέσχη Φίλων ΟΦΗ «Snakes Heraklion Club», στο «Ομιλήτικο Στέκι Αρχανών», στην ακαδημία ποδοσφαίρου που στεγάζεται στο Calcetto, στην ακαδημία μπάσκετ στα γήπεδα της Εφόδου.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Στην Λέσχη Φίλων ΟΦΗ «Snakes Heraklion Club» και στην είσοδο της θύρας 8 του «Γεντί Κουλέ».

Τέλος θα κάνουμε από την μεριά μας κάλεσμα για να γεμίσουμε το γήπεδο, να δώσουμε δύναμη στην ομάδα μας και να κάνουμε όλοι ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Snakes 4 Heraklion Club

Ομιλήτικο Στέκι Αρχανών

Σητεία Club

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook