«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 20  Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Δείπνο πριν το αντίο!
O ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΛΕΤΙ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ – ΕΞΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ
Να ευχαριστήσει φίλους και συμπαίκτες θέλησε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι προτού λύσει κι επίσημα το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ. Το ραντεβού δόθηκε στο εστιατόριο, «Κουζεινερί». γνωστό στέκι του Γκαλέτι στο Ηράκλειο, το οποίο ανήκει στον καλό του φίλο. Νίκο Κουρινό.
Το μενού ήταν από τα αγαπημένα του Αργεντινού δεξιού ακραίου επιθετικού και περιλάμβανε αργεντίνικο φαγητό (ασάδο μοσχάρι, εμπανάδας) και κρασί Malbec.
Στο δείπνο παρέστησαν οι Ογιος. Βερόν. Μπούρμπος.Στάθης. Περογαμβράκης.
Μπανούσης. Τριποτσέρης.Μακρής. ο φυσιοθεραπευτής του ΟΦΗ Παπάς κι ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου. Σαλταπίδας. Ο Γκαλέτι τούς ευχαρίστησε που τον βοήθησαν να προσαρμοστεί και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του στο Ηράκλειο και ευχήθηκε να τα πουν ξανά κάποια στιγμή.
Ο Γκαλέτι αναχώρησε ήδη για την πατρίδα του. όπου και θα αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Εν τω μεταξύ, βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον Κουτσιανικούλη. Ο ακραίος επιθετικός του ΟΦΗ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών για εξύβριση των θείων στο ποιχνίδι με την Ξάνθη, στο οποίο και αποβλήθηκε. Επίσης, ο Σα Πίντο θα κοουτσάρει από την εξέδρα στο ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς του επιβλήθηκε αποκλεισμός 15 ημερών για το επεισόδιο που είχε με τον διαιτητή.
Λαμπρόπουλο. Με 15 και 10 ημέρες τιμωρήθηκαν ο γυμναστής. Ρούσης και ο γενικός αρχηγός. Μαρινάκης.
αντίστοιχα. Το συνολικό πρόστιμο στον ΟΦΗ αγγίζει τις 10.000 ευρώ. Οι αρμόδιοι σκοπεύουν να ασκήσουν έφεση για τις ποινές.
Σε ό.τι αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Σα Πίντο αναμένεται να στηριχθεί στον κορμό που επιλέγει στις τελευταίες αναμετρήσεις. Στον ΟΦΗ επιθυμούν διακαώς την κατάκτηση των τριών βαθμών, μια που απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την ομάδα του Αγρινίου. Συν τοις άλλοις, ζητούμενο είναι να νιώθει πιο άνετα στο υπόλοιπο της σεζόν.
ΦΩΣ:  “Σοκ» στον ΟΦΗ από τις «καμπάνες»!
«Σοκ» προκάλεσε στους ανθρώπους του ΟΦΗ η ανακοίνωση των ποινών για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και τον Ρικάρντο Σα Πίντο.
Για τον πρώτο ο πέλεκυς έπεσε βαρύς αφού τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές για όσα έγραψε ο Λαμπρόπουλος στο φύλλο αγώνα μετά την αποβολή του στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Συγκεκριμένα η ποινή του είναι: Τέσσερις αγωνιστικές επειδή έβρισε τα Θεία και τέσσερις αγωνιστικές επειδή εξύβρισε τον διαιτητή. Κατά συγχώνευση η ποινή του μετατρέπεται σε 4+2 αγωνιστικές, σύνολο έξι! Θεωρείται δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα ασκήσει το δικαίωμα της έφεσης προκειμένου να μειωθεί η’ποινή του Κουτσιανικούλη πρυ χάνει τα ματς κόντρα σε ΠαναιτωΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ Ανοιχτή γραμμή με λικό, Πανιώνιο, Βέροια, Καλλονή (Κύπελλο), Πλατανιά, Αστέρα Τρίπολης με την επιστροφή του να υπολογίζεται για την 1 φεβρουαρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Επίσης με 15 μέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός που θα κοουτσάρει τον ΟΦΗ από την εξέδρα στο σημερινό εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ με την ίδια ποινή τιμωρήθηκε ο Πέτρος Μαρινάκης. Στον γυμναστή του ΟΦΗ Σωτήρη Ρούσση επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 10 ημερών, ενώ συνολικά ο ΟΦΗ θα κληθεί να πληρώtnv περιφέρεια σει χρηματικό πρόστιμο ύψους 13.000 ευρώ. Μετά τις εξελίξεις αυτές στον ΟΦΗ επικρατεί ακόμα μεγαλύτερη οργή εναντίον του διαιτητή Λαμπρόπουλου. Κατά τα λοιπά σήμερα ot Κρητικοί υποδέχονται στο «Γεντί Κουλέ» τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.
Ο Πορτογάλος πήρε στην αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και ως συνήθως θα ανακοινώσει τη 1 δάδα λίγες ώρες πριν η ομάδα πάει στο γήπεδο.
Αποχαιρετιστήριο δείπνο ο Γκαλέτι Αυτό που αναμενόταν εδώ και καιρό έγινε πραγματικότητα αφού χθες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ (επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί) παρέθεσε χθες αποχαιρετιστήριο δείπνο σε φίλους και συμπαίκτες.
Το ραντεβού δόθηκε στο γνωστό στέκι του Γκαλέτι στο Ηράκλειο, στο εστιατόριο «Κουζέινερι» του καλού του φίλου Νίκου Κουρίνου και σε αυτό βρέθηκαν παίκτες του ΟΦΗ και φίλοι του Αργεντινού από το Ηράκλειο. Ο Γκαλέτι αναχώρησε ήδη για την Αργεντινή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook