Μουτίνιο: “Προσέξτε γιατί ερχόμαστε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο συνεργάτης του Σα Πίντο μιλώντας στην συνέντευξη τύπου, μοίραζε συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τις… υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου καθώς ήταν τιμωρημένος και αντ’ αυτού, μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του – ο Τιάγκο Μουτίνιο.

Αρχικά, είπε ότι “θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον προπονητή μας, τον Ρικάρντο Σα Πίντο και δεύτερον στους παίκτες μας που έκαναν ένα καταπληκτικό ημίχρονο. Έπαιξαν σαν πρωταθλητές, σαν μαχητές. Έπαιξαν με καρδιά, οργάνωση και ποιότητα. Και τέλος στον κόσμο που ήταν απίστευτος και φανταστικός. Στέλνω ένα μήνυμα προς τις άλλες ομάδες. Προσέξτε τον ΟΦΗ γιατί είναι μεγάλη ομάδα και ερχόμαστε”.

Για το γεγονός ότι ο Σα Πίντο δεν βρισκόταν στον πάγκο του ΟΦΗ, ο Μουτίνιο υπογράμμισε ότι: “Ο προπονητής μας ήταν πάντα από πίσω μου και είναι δική του ευθύνη η σημερινή νίκη. Εγώ απλά έστειλα να μεταφέρω το μήνυμα προς τους παίκτες. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό. Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες και τον κόσμο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook