Παπάζογλου: “Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θανάσης Παπάζογλου μιλώντας στη NOVA έκανε τον απολογισμό του πρώτου γύρου αλλά και του 2013 ενώ στάθηκε στη νοοτροπία νικητή που έχει αποκτήσει ο ΟΦΗ.

«Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με πολύ καλή εικόνα, είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, η ομάδα ανέκαμψε και καταφέρουμε και δείχνουμε σε κάθε αγώνα ένα καλό πρόσωπο. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά μας διότι κερδίσαμε μετά από καλή εμφάνιση, πήραμε τους τρεις βαθμούς που τους θέλαμε πολύ, φτάσαμε το στόχο που είχαμε βάλει να περάσουμε τους 20 βαθμούς και μπορεί να είχε επηρεάσει και το χαμένο έδαφος μπορώ να πω της τελευταίας του τελευταίου αγώνα που αδικηθήκαμε εμφανώς, μας πείσμωσε και μας έδωσε, μας το γύρισε σήμερα ο Θεός και κερδίσαμε» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στον πρώτο γύρο: “Σίγουρα, χρειάζεται τύχη αλλά αποκτήσαμε νοοτροπία νικητή. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και δεν δείχνουμε ότι φοβόμαστε κάποιον και κοιτάζουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο”.

Όσον αφορά το τι κρατάει από το 2013, απάντησε λέγοντας ότι “πέρασε μια χρονιά, είχαμε όλη την υγεία μας και αυτό είναι το πιο βασικό. Τα υπόλοιπα έρχονται με θέληση και ελπίζω ότι οι επόμενες να είναι ακόμα καλύτερες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook