Το “κάστρο” του “Γεντί Κουλέ” κρατάει 9 μήνες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήταν 2 Μαρτίου όταν ο ΟΦΗ γνώριζε την τελευταία του ήττα μέσα στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα. Από τότε πέρασαν 9 μήνες και 11 αγώνες που το “κάστρο” του “Γεντί Κουλέ” παραμένει απόρθητο.

Εκείνη αναμέτρηση και η βαριά ήττα που γνώριζε ο Ολυμπιακός, έμελλε να είναι η τελευταία φορά που οι παίκτες του ΟΦΗ έφευγαν με σκυμμένο κεφάλι από το “Γεντί Κουλέ”.

Ακολούθησαν 11 εντός έδρας παιχνίδια για το προηγούμενο και το τωρινό πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ να διευρύνει το αήττητο σερί μέχρι και την χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Συν τοις άλλοις, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι οι δυο τους (ΟΦΗ, Παναιτωλικός) είναι από τις λίγες ομάδες που διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις 2 Μαρτίου, ακολούθησαν δύο εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννενα και Ατρόμητο με τον ΟΦΗ το πρωτάθλημα με θετικό τρόπο. Στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ είναι μια από τις 6 ομάδες της Σούπερ Λιγκ που δεν έχει ηττηθεί στο Ηράκλειο μετρώντας 5 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια διατηρώντας αλώβητο το “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook