Το… restart του Μάικλ Όγιος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 22χρονος Αργεντινός αποτελεί μια σημαντική “εσωτερική” μεταγραφή για τον ΟΦΗ και το Gentikoule ακτινογραφεί τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Μάικλ Όγιος.

O Mάικλ Όγιος μαζί με τον συμπατριώτη του Λουτσιάνο Γκαλέτι αποτέλεσαν δύο από τα μεγαλύτερα αινίγματα του προηγούμενου καλοκαιριού. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους αλλά και για όλα όσα είχε περάσει στο παρελθόν.

Ασφαλώς και τα πράγματα για τον Όγιος ήταν πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με τον συμπατριώτη του καθώς έφευγε από την χώρα του για πρώτη φορά και μάλιστα σε μια πολύ περίεργη ηλικία. Αν και 22 χρονών, είχε προλάβει να φτιάξει την δική του οικογένεια ενώ έχει και ένα μικρό παιδί – μόλις 2 χρονών.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον Όγιος που βρήκε χρόνο συμμετοχής στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Πανιώνιο, ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Βέροια ωστόσο η απόδοση του κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης τον έριξε στην εξέδρα στην συνέχεια με αποτέλεσμα το μέλλον του να κρίνεται αβέβαιο.

Όλα αυτά μέχρι την έλευση του Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος δεν τον χρησιμοποίησε σχεδόν καθόλου στα τελευταία παιχνίδια ωστόσο μετά τον τραυματισμό του Περογαμβράκη τον έχρισε βασικό και εκείνος τον δικαίωσε αμέσως.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΟΦΗ του έδωσε ελευθερία κινήσεων τοποθετώντας τον πίσω από τον Θανάση Παπάζογλου και ο Όγιος μεταμορφώθηκε πλήρως. Η αρχή έγινε κόντρα στην Καλλονή με τον 22χρονο Αργεντινό να δείχνει πτυχές του ταλέντου του και ξεκινώντας να κερδίζει τον κόσμο του ΟΦΗ που η αλήθεια είναι ότι είχε μεγάλες προσδοκίες για εκείνον.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιβάλλον του δεν κρύβει ότι είναι απελευθερωμένος μετά το μέτριο ξεκίνημα και ότι η έλευση του Σα Πίντο τον βοήθησε πάρα πολύ ώστε εκείνος να αρχίσει να δείχνει το πλούσιο ταλέντο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook