“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Για τρεις προσθήκες

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρηθεί η ενίσχυση στον ΟΦΗ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οπως αναφέραμε και σχετικά πρόσφατα, οι Κρητικοί κινούνται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αμυντικού χαφ και ενός περιφερειακού επιθετικού. Η απόκτηση παικτών στις συγκεκριμένες θέσεις αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Τώρα. αν προκύψει κάτι άλλο καλό και. μάλιστα, σε προσιτή τιμή. τότε εξυπακούεται ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν θα μείνουν αδιάφοροι. Να σημειωθεί ότι όλα τα μεταγραφικά θέματα τα χειρίζεται ο Σα Πίντο (φωτό) κι αναμένονται οι εξελίξεις.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι παίκτες του τους άφησε ελεύθερους μέχρι και την Κυριακή, προκειμένου να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες εν όψει της συνέχειας. Ο πρώτος γύρος έκλεισε με θετικό πρόσημο και η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Goal

O Σαλόζι Ουντότζι προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα των Κρητικών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ηράκλειο, ο Νιγηριανός που αποχώρησε από τον Άρη, προτάθηκε στον ΟΦΗ και εξετάζεται από τους ανθρώπους των “μελανόλευκων”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook