Στόπερ και εξτρέμ βάζει στο στόχαστρο ο Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν είναι από τις ομάδες που “καίγονται” μεταγραφικά και φαίνεται ότι μέσα στον Ιανουάριο θα έρθουν εξελίξεις με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι εκείνος που έχει το γενικό πρόσταγμα.

Μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις του ΟΦΗ αλλά κυρίως μετά την ενεργοποίηση των Όγιος και Ζε Εντουάρντο, οι ανάγκες για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας φαίνεται ότι ελαττώθηκαν σε σχέση με τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί πριν έναν μήνα περίπου.

Με τις μέχρι τώρα ενδείξεις που υπάρχουν, ο ΟΦΗ πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ που θα πλαισιώσει τους Ζόρο, Τριποτσέρη.

Στόχος του Σα Πίντο είναι να γίνει μια προσθήκη σε αυτήν την θέση προκειμένου να μπορέσει με ασφάλεια να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους Φαζό, Δαμιανάκη.

Πέραν της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, προτεραιότητα του 41χρονου τεχνικού είναι η ενίσχυση των άκρων της επίθεσης όπου προς το παρών έχει απομείνει μόνο ο Κουτσιανικούλης που είναι κλασσικός ακραίος εξτρέμ και πέραν των Περογαμβράκη, Ζε που αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνουν και δύο προσθήκες σε αυτές τις θέσεις.

Τέλος, δίχως ωστόσο να είναι στην κορυφή της λίστας του Σα Πίντο, δεν αποκλείεται να γίνει και κίνηση για έναν κεντρικό χαφ αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που υπάρξει καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook