“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Κρατάει τις κολόνες του

Στις προπονήσει επανέρχονται σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει επίσης πολλή δουλειά. Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσει με τους Παπάζογλου,Περογαμβράκη, Μακρή και Λαμπρόπουλο. καθώς επιθυμία των «μελανόλευκων» είναι η ανανέωση της συνεργασίας και με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ακόμη, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και σύσκεψη κορυφήs μεταξύ του προέδρου Μάνθου Πουλινάκη και του προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο, ώστε να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά. Στόχος η απόκτηση 2-3 παικτών, evos στόπερ, evos ακραίου επιθετικού και δευτερεύοντα ενός επιτελικού μέσου.

Sportday

Ψάχνουν το τάιμινγκ

Τον ΟΦΗ δεν τον απασχολεί μόνο η μεταγραφική ενίσχυση. ούτε και οι αποδεσμεύσεις που αναγκαστικά θα γίνουν. Θυμίζουμε ότι στην ατζέντα είναι να υπάρξουν κάποια στιγμή και συζητήσεις με παίκτες που ήδη υπάρχουν στην ομάδα, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν στο τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι του ποδοσφαιρικού τμήματος περιμένουν το κατάλληλο τάιμινγκ προκειμένου να αρχίσουν τις συνομιλίες με τους Περογαμβράκη. Μακρή, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλο. Οι παίκτες του ΟΦΗ θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις μετά την επταήμερη άδεια που τους δόθηκε από τον Σα Πίντο. 0 Πορτογάλος τεχνικός ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει αργά χθες το βράδυ στο Ηράκλειο και οι διοικούντες αναμένουν να μάθουν τις εισηγήσεις του.

ΦΩΣ

Ξανά στα όπλα στον ΟΦΗ

Κατά το διάστημα της απουσίας του από το Ηράκλειο ο Ρικάρντο Σα Πίντο ναι μεν βρισκόταν κοντά στην οικογένειά του, αλλά ήταν διαρκώς με το χέρι στο ακουστικό. Ο Πορτογάλος προπονητής δεχόταν διαρκώς κρούση για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, τους οποίους θα εξετάσει λεπτομερώς από σήμερα που επιστρέφει στην Κρήτη. Έχει γραφτεί ξανά ότι ο Σα Πίντρ θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ό,τι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης που είναι να γίνουν. Είναι δεδομένο ότι η νησιωτική ομάδα χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό, που θα πλαισιώσει τους Τριποτσέρη και Ζορό, έναν ή δύο παίκτες που θα αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης και ενδεχομένως έναν κεντρικό χαφ^ αν και στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν οι επιλογές των Μακρή, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκη και Βερόν. Είναι πολύ πιθανό οι ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη φανέλα του ΟΦΗ να προέρχονται από την Ιβηρική, αγορά την οποία γνωρίζει άριστα ο τεχνικός της ομάδας. .
Εκτός από συζητήσεις για ερχομό ποδοσφαιριστών, διαπραγματεύσεις θα γίνουν και με παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Για παράδειγμα, τα συμβόλαια των Περογαμβράκη, Μακρή, Παπάζογλου και Λαμπρόπουλου εκπνέουν το καλοκαίρι και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν από τώρα οι συζητήσεις για ανανέωση ή μη. Παρελθόν τις προσεχείς μέρες πρόκειται να αποτελέσουν οι Νιμανί, Ζβασίγια και Γκαλέτι, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν κατάφεραν να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Τα δε σενάρια που αναπτύχθηκαν για επιστροφή του Μίρνες Σίσιτς δεν επιβεβαιώνονται.
Αναφορικά με το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις, μετά την άδεια μίας εβδομάδας που είχε δώσει ο 41 ετών τεχνικός στους παίκτες του για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους.
Ξεκινά λοιπόν η προετοιμασία για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook