“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Χωρίς Μακουκούλα, “Πέρο”

Επέστρεψαν στις προπονήσει οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του β’ γύρου ίο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Δεν προπονήθηκαν οι Μακουκούλα και Περογαμβράκης που είχαν Kdnoies ενοχλήσει και κρίθηκε σκόπιμο από το ιατρικό τιμ να προφυλαχθούν. Οι Κρητικοί θα επισκεφτούν σήμερα την Κλινική Αιματολογίας και Ογκολογίας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ για να προσφέρουν στιγμές χαράς στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Sportday

Ανοιχτή προπόνηση

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ δεν επέτρεπε στον Ρικάρντο Σα Πίντο να δώσει ρεπό στους παίκτες του ανήμερα την Πρωτοχρονιά (Τετάρτη). Για να δώσει. όμως. άλλο χρώμα σ’ αυτήν την ιδιαίτερη προπόνηση, ο Πορτογάλος ζήτησε να πραγματοποιηθεί στο «Γεντί Κουλέ», στις 5 το απόγευμα και να είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους! Ετσι ο κόσμος του ΟΦΗ θα έχει τη δυνατότητα να ευχηθεί ευτυχισμένο 2014 στους παίκτες της ομάδας και να τους τονώσει ψυχολογικά, παραμονές του σημαντικού αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα, δεν συμμετείχαν ο Μακουκουλα. ο οποίος είχε μία επιπλέον ημέρα άδεια και ο Περογαμβράκης. ο οποίος ήταν άρρωστος.

ΦΩΣ

Χωρίς Περογαμβράκη, Μακουκούλα

Υστερα από αρκετές μέρες ξεκούρασης, οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεφαν χθες στις προπονήσεις. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει στρέψει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στην οποία στόχος είναι η επικράτηση που θα δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η πορεία των Κρητικών κατά τις τελευταίες αγωνιστικές είναι ανοδική και ο Ρικάρντο Σα Πίντο το έχει βάλει… πείσμα να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα η ομάδα του. Χθες το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με δύο απουσίες. Ο Περογαμβράκης που έχει προσβληθεί από ίωση είναι κλινήρης, ενώ απουσίαζε και ο Μακουκούλα, που έχει μία ημέρα επιπλέον άδεια. Πάντως αμφότεροι αναμένεται να βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Πορτογάλου για το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματίες ή τιμωρημένους και ως εκ τούτου οι «μελανόλευκοι» θα παραταχθούν με όλα τα βασικά ατού τους. Η προπόνηση, όπως ήταν λογικό, περιλάμβανε ασκήΡ σεις φυσικής κατάστασης, ώστε να επανέλθουν σιγά σιγά οι παίκτες στους αγωνιστικούς ρυθμούς που βρίσκονταν πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook