ΟΦΗ εναντίον όλων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια μεγάλη μάχη του ΟΦΗ με τους παράγοντες – “διαμάντια” της Football League και το Gentikoule παρουσιάζει τις συμμαχίες που στήθηκαν ώστε να μην περάσουν στην Λίγκα όλα τα… θελήματα των αντιπάλων του.

Σε μια… τετράωρη μάχη όπου ο ΟΦΗ είδε σύσσωμο το… κονκλάβιο των ομάδων να είναι απέναντι του δείχνοντας ιδιαίτερη επιμονή ώστε να μην περάσουν οι θέσεις της ομάδας. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα, είδαν παράγοντες ομάδων της Football League να βρίζουν χυδαία με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς ενώ συνεχώς ήταν κατά του ΟΦΗ.

Οι μόνοι παράγοντες που πήγαν με το μέρος του ΟΦΗ ήταν οι Νίκος Σαλευρής, Φώτης Κωστούλας που υποστήριξαν τις θέσεις της Κρητικής ομάδας ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η στάση του Ιωνικού και του μεγαλομετόχου της ομάδας Κώστα Χαραλαμπίδη. “Όλα είναι παράνομα, δεν μπορεί να αλλάξει η προκήρυξη. Έχετε τινάξει στον αέρα το αυτοδιοίκητο” ωρυόταν ο εκπρόσωπος της ομάδας της Νίκαιας.

Πέραν του Χαραλαμπίδη, για ακόμα μια φορά έδειξε το ήθος του και τον χαρακτήρα του ο γνωστός και μη εξαιρετέος Κώστας Ριαβόγλου που μιλώντας με άλλους παράγοντες της Football League αναφερόταν με χυδαίους χαρακτηρισμούς προς τους ανθρώπους του ΟΦΗ… “Είμαστε εδώ 4 ώρες για να καθόμαστε να ακούμε τον ΟΦΗ; Δεν πα’ να γ… όλοι σας” ήταν μερικά από τα λόγια του προέδρου του Αγροτικού Αστέρα που για ακόμα μια φορά έδειξε ότι αποτέλεσε τον… δούρρειο ίππο του Λεβαδειακού και του Γιάννη Κομπότη.

Ο Θανάσης Σάμιος από την πλευρά του αφού αποδοκίμασε τις διαδικασίες που συντελούνταν για την διεξαγωγή των πλέι – οφ, στην συνέχεια είπε ότι “δικαιωματικά, ο ΟΦΗ και η Δόξα Δράμας πρέπει να πάρουν την άνοδο. Αυτές οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στην Σούπερ Λιγκ”. Στην συνέχεια ο μεγαλομέτοχος των Δραμινών τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα συμμετάσχει στα πλέι – οφ ενώ πρότεινε να πάρει η ΕΠΟ την τελική απόφαση για την διεξαγωγή των πλέι – οφ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook