«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τρίτη 31 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Sportday:«ΣΤΕΛΝΟΥΝ» ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
Πριν από μερικές εβδομάδες οι συμπατριώτες του κόοιπς των Κρητικών είχαν αναφέρει πως ενδιαφέρεται για τον Ζοάο Μάριο της Σπόρτινγκ. Χθες εκτός από τον νεαρό χαφ, η «Α Bola» τονίζει πως γίνεται κίνηση να πάει στο Ηράκλειο «πακέτο» με τον 20χρονο δεξί εξτρέμ Ρικάρντο Εζγκάιο, ο οποίος είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Πορτογαλίας και βασικός στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ.
Μάλιστα αναφέρουν πως ο ΟΦΗ «κερδίζει» την Ολαλένσε στη σχετική «κούρσα».
Ο κόοιπς της ομάδας παρέθεσε χθες γεύμα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ το πρωί το μέλη της διοίκησης και αντιπροσωπεία παικτών επισκέφτηκαν το νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ και μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται εκεί • 0 αριστερός μπακ της Κ-20 Μύρωνας Παχάκης θα παραχωρηθεί δανεικός στον Γιούχτα.
• Οι Περογαμβράκης, Μακουκούλα, Φραγκουλάκης δεν πήραν μέρος στην χθεσινή προπόνηση. 0 πρώτος είναι κλινήρης, ο δεύτερος αδειούχος, ενώ ο τρίτος συνέχισε τη θεραπεία του.
Goal: ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΝΤΕΣ
Xωρίς τρεις πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ. Δεν πήραν pspos ο Περογαμβρακηε. λόγω γαστρεντερίτιδας ο αδειούχος Μακουκούλα και ο Φραγκουλάκης, ο οποίοs γυμνάστηκε μ ο ν ο s του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook