«Ασπρόμαυρος Τύπος»…Παρασκευή 3 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
ΟΦΗ: «Μία πόλη, μία ομάδα»
ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΫ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΦΗ: «Μία πόλη, μία ομάδα» Ανήμερα των Θεοφανίων, στην εκπομπή «Η Ωρα των Πρωταθλητών» στις 21 30 στα Novasports 1 & Novasports 1 HD. θα προβληθεί το πρώτο ντοκιμαντέρ της σειράς «Μία πόλη. μία ομάδα. Η ομάδα μου», που είναι αφιερωμένο στον ΟΦΗ.
Η Super League, σε συνεργασία με τα κανάλια Novasports. έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της παραγωγής των ντοκιμαντέρ, με στόχο να καταγραφεί και να ενισχυθεί η σχέση των 18 ομάδων που απαρτίζουν την κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας με τους φιλάθλους τους.
Σε ό.τι αφορά την προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.οι παίκτες έκαναν προπόνηση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, παρουσία του προέδρου Μάνθου Πουλινάκη (τους ευχήθηκε τα δέοντα), αλλά και φιλάθλων. Χθες η προετοιμασία συνεχίστηκε πιο εντατικά.
Φυσικά δεν υπολογίζει ο Πορτογάλος τεχνικός για τον αγώνα της Κυριακής τον τραυματία Μιχάλη Φραγκουλάκη.
GOAL: ΤΗΝ «ΨΑΧΝΕΙ» ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΙΑ Ο ΟΦΗ!

Από τη στιγμή που στον ΟΦΗ ξεκαθάρισαν σε τι στοχεύουν μεταγραφικά, πλέον άρχισαν να επικεντρώνονται σε ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί, με τιςθέσειε του στόπερ και του εξτρέμ να είναι αυτές που αποτελούν προτεραιότητα. Χθεσινοβραδινές πληροφορία ήθελαν τους Ηράκλειώτες (δεν είναι η μοναδική ελληνική ομάδα) να ασχολούνται με τον 24χρονο διεθνή Γκανέζο περιφερειακό επιθετικό Ντομινίκ Αντίγια, ο oποίος έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Αρσεναλ Κιέβου που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. Ο Αντίγια είναι εν ενεργεία διεθνής με την Γκάνα (έχει προκριθεί στο Μουντιάλ ins Βραζιλίας) ενώ ήταν και στην αποστολή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Το 2009 ήταν μέλος της  εθνικής Γκάνας U-20 που σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας αναδειχθεί 1ος σκόρερ! Το 2010 τον αγόρασε η Μίλαν απο όπου δόθηκε δανεικos σε Ρετζίνα, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Καρσίγιακα Τουρκίας και Αρσεναλ Κιέβου (τον αγόρασε to καλοκαίρι του 2012 για τρία χρόνια). 0 Αντίγια, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, πέρυσι είχε 35 συμμετοχές και 7 γκολ.Με το βλέμμα πάντα στη Σπόρτινγκ εξάλλου επιβεβαιώθηκε και από τα ΜΜΕ ins Πορτογαλίας το έντονο ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Μούνο Pais που αγωνίζεται στη Β’ ομάδα της Σπόρτινγκ. Ο Pais είναι διεθνής  με τις «μικρές» εθνικές ομάδες τηs Πορτογαλία και έχει δοθεί δανεικός δύο φορές από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σε Σερκλ Μπριζ και Ολανένσε. Eπίσης πάντα στο προσκήνιο βρίσκονται οι Ζοάο Μάριο (20 ετών, αμ. χαφ) και Εζγκάιο (20 ετών, δεξί μπακ) της Σπόρτινγκ.

Φως: Μένει εκτός ο Μακουκούλα
Ο Πορτογάλος Αρίζα Μακουκούλα ακόμα δεν έχει επιστρέψει στο Ηράκλειο από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, «λείπει λόγω οικογενειακού προβλήματος».
Κατά τα όσα διαρρέουν κύκλοι της ομάδας, ο ψηλόσωμος στράικερ δεν βρίσκεται στην Πορτογαλία, αλλά στο Κονγκό, εξαιτίας του ζητήματος που αντιμετωπίζει. «Δεν τίθεται θέμα κοπάνας. Λείπει με τις ευλογίες μας», έλεγαν χθες άνθρωποι των Κρητικών. Ο 33χρονος έχει χάσει πολλές προπονήσεις και επομένως θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, την προσεχή Κυριακή. Χθες το πρόγραμμα έγινε στο Βαρδινογιάννειο και δεν πήρε μέρος ο Φραγκουλάκης, που συνέχισε τη θεραπεία του. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η ομάδα ακολούθησε πρόγραμμα στο «Γεντί Κουλέ» και το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, που ανέφερε σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές: «Εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειες σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Το 2014 θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλα τα επίπεδα. Μα πάνω από όλα θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μια οικογένεια. Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας και παρά τα προβλήματα που υπάρχουν θα πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάμε ακόμα πιο ψηλά τον ΟΦΗ».
• Σε αίθουσα του ξενοδοχείου Ατλαντίς πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στη συνέλευση εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικές καταστάσεις του Δ.Σ.
και των ελεγκτών, για τη χρήση 1/7/12 – 30/6/13, αποφασίστηκε η απαλλαγή του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο. Επίσης συζητήθηκε η εφαρμογή του άρθρου 48 του νόμου 2190/20 και διάφορα άλλα θέματα που έχουν σχέση με την εταιρεία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook