«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 4 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
GOAL: ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ
Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον 24χρονο Γκσνέζο περιφερειακό επιθετικό Ντομινίκ Αντίγια που έμεινε ελεύθερος από την Αροεναλ Κιέβου, όποκ υποστηρίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ, που τονίζει ότι έμαθε το όνομα του ποδοσφαιριστή από τα ΜΜΕ. Αντιθέτου, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τους νεαρούς Πορτογάλους Νούνο Pάις, Ζοάο Μόριο, Εζγκάιο, που αποτελούν εισήγηση του Σα Πίντο, αλλά επισημαίνουν ότι πρόκειται για πολύ δύσκολες περιπτώσεις.
Sportday: ΑΝΤΙΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ
Διαψεύδουν στον ΟΦΗ τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της κρητικής ομάδας για τον Γκανέζο Ντομινίκ Αντίγια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αρσεναλ Κιέβου. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι οι «μελανόλευκοι» έμαθαν το όνομα του 24χρονου παίκτη από τα ΜΜΕ. Αντίθετα, οι διοικούντες την κρητική ομάδα επιβεβαιώνουν ότι έχουν εξεταστεί διάφορα ονόματα Πορτογάλων παικτών, την απόκτηση των οποίων έχει εισηγηθεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Κατά τ’ άλλα, οι Ηρακλειώτες δηλώνουν έτοιμοι για να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα τον δεύτερο γύρο. αύριο εναντίον του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.
ΦΩΣ: Τρίο απόντων στον ΟΦΗ
 Με προορισμό την Αθήνα αναχωρεί σήμερα η αποστολή του ΟΦΗ, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι Κρητικοί θα παλέψουν με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, γνωρίζοντας ότι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις δεν τα καταφέρνουν το ίδιο καλά με τα παιχνίδια στο «Γεντί Κουλέ».
Στην προσπάθεια για το τρίποντο ο Πορτογάλος προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο δεν υπολογίζει σε τρεις παίκτες του. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι τιμωρημένος, ο Μιχάλης Φράγκουλάκης τραυματίας, ενώ ο Αρίζα Μακουκούλα δεν έχει επιστρέψει ακόμα, καθώς έχει επικαλεστεί οικογενειακό πρόβλημα. Παρά τις ελλείψεις, οι Ηρακλειώτες είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να φύγουν με τη νίκη από την πλατεία και να ανέβουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.
Παράλληλα με την αγωνιστική προετοιμασία, οι επιτελείς της ΠΑΕ είναι σε διαρκείς επαφές για τη στελέχωση του ρόστερ με το οποίο θα τερματιστεί η τρέχουσα σεζόν. Οι διοικούντες επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα του «ΦΩΤΟΣ» περί ενδιαφέροντος του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Νούνο Μιγκέλ Περέιρα Ρέις, ο οποίος ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.
Δεδομένη είναι και η θέληση απόκτησης των Ζοάο Μάριο και Ρικάρντο Εζγκάιο, που επίσης ανήκουν στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ. Ο Σα Πίντο ξέρει ότι τα οικονομικά δεδομένα στον ΟΦΗ είναι περιορισμένα, αλλά ποντάρει στις άριστες σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους των «λιονταριών» και ευελπιστεί να καταφέρει μέσω των διασυνδέσεών του να προχωρήσει σε συμφωνίες για την ενίσχυση της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook