«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Kυριακή 5 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 5 Ιανουαρίου μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Χωρίς Μακουκούλα
Απών από τον σημερινό αγώνα στη Νέα Σμύρνη θα είναι ο Μακουκούλα. Με στόχο να συνεχίσει την ανοδική πορεία που δρομολόγησε στο τέλος του πρώτου γύρου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο. Από αυτό το ραντεβού, ωστόσο, θ’ απουσιάσει ο Αρίζα Μακου κούλα.
Ο υψηλόσωμος φορ δεν έχει επιστρέψει ακόμη από την Πορτογαλία, όπου είχε πάει για τις γιορτές, με την ΠΑΕ να τον δικαιολογεί.
tiro”* υποστηρίζοντας ότι έχει άδεια… Οπως και να ‘χει. ο Μακουκούλα κι εδώ να ήταν δεν θα ήταν στην αρχική ενδεκάδα, αφού στην κορυφή της επίθεσης είναι αδιαπραγμάτευτη η θέση του Σάκη Παπάζογλου. Τουλάχιστον για όσο αυτός θα είναι στον ΟΦΗ. αφού όπως έγραψε χθες η «SD» τον καλοβλέπει η Καϊζερσλάουτερν, μια και αρέσει στον προπονητή της.
Στο Ηράκλειο έμεινε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης που λόγω τραυματισμού είναι νοκ άουτ εδώ και κάμποσες εβδομάδες. Λογικά, απόντος του «Κούτσια». τα… κουκιά είναι μετρημένα όσον αφορά την ενδεκάδα. Ο Μάικλ Ογιος. ο Ζε Εντουάρντο και ο Αλέξης Περογαμβράκης θα είναι τα στηρίγματα του Σάκη Παηάζογλου και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, η πρώτη εναλλακτική λύση. Ο Γιώργος Μακρής και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είναι το δίδυμο των αμυντικών μέσων που σταθερά εμπιστεύεται ο Ρικάρντο Σα Πίντο. ενώ δεν προβλέπονται αλλαγές ούτε πίσω. Δηλαδή, ο Ντάνι Φερνάντες θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Χρήστος Μπούρμπος δεξιά, στο αριστερό άκρο ο Κάρλος Μιλιάζες και στο κέντρο της άμυνας ο Μαρκ Ζορό και ο Θοδωρής Τριποτσέρης.
Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε στην αποστολή 19 παίκτες και πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο θ’ αποκλείσει έναν.
ΦΩΣ: Από αύριο οι μεταγραφές στον ΟΦΗ
Την ώρα που η μεταγραφολογία έχει ενταθεί στο Ηράκλειο με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην Πορτογαλία η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο έρχεται, προς στιγμή, να παγώσει τις όποιες κινήσεις αφού η πρώτη προτεραιότητα είναι αυτή. «Τώρα μας απασχολεί ο Πανιώνιος, από αύριο θα ασχοληθούμε και πάλι με τις μεταγραφές» υποστήριζαν οι άνθρωποι της ηρακλειώτικης ομάδας. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία έχουν να κάνουν με την τιμωρία του Κουτσιανικούλη ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της Ξάνθης και τιμωρήθηκε με ποινή έξι αγωνιστικών αλλά και την απουσία του Φραγκουλάκη ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς όπως επίσης και ο Μακουκούλα ο οποίος δεν έχει επιστρέψει στο Ηράκλειο.
Με βάση τα όσα έδειξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει στη σημερινή αναμέτρηση όλα δείχνουν ότι έχει καταλήξει στους Φερνάντεζ, Μπούρμπο, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρη, Μακρή, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκη, Λαμπρόπουλο, Παπάζογλου. Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού θα βρίσκονται ακόμη και οι Δασκαλάκης, Μονιάκης, Στάθης, Δαμιανάκης, Βερόν, Κυζιρίδης, Μπανούσης, Όγιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook