Φωτάκης: «Πετύχαμε τρεις σημαντικές νίκες στην Football League»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Φωτάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ αναλύοντας παράλληλα την συνεδρίαση του χθεσινού Δ.Σ.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν ένας από αυτούς που βρέθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League και για το αποτέλεσμα που προέκυψε είπε ότι «πρέπει να είμαστε ενωμένοι και μια γροθιά. Και πρέπει να ξέρει ο κόσμος του ΟΦΗ ότι κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Είναι σημαντικό να κάνουμε μια σύγκριση του πως ήμασταν τον Μάιο και πως είμαστε τώρα. Πιστεύω ότι ήδη είμαστε στην Σούπερ Λιγκ και κακώς μεμψιμοιρούμε και γκρινιάζουμε. Είμαστε ενωμένοι και πάμε στην τελική ευθεία. Πετύχαμε τρεις σημαντικές νίκες. Πρώτον, πέρασε η προκήρυξη για τις αδειοδοτήσεις, δεύτερον δεν πέρασε η πρόταση Κομπότη ώστε να μην ισχύσει η βαθμολογία στα πλέι – οφ και τρίτον δεν πέρασε η πρόταση για αντικατάσταση των ομάδων που θα συμμετείχαν».

«Όταν είσαι έξω από το χορό, μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Η στάση του ΟΦΗ ήταν εξαρχής σταθερή που είχε να κάνει ότι οι αγώνες των πλέι – οφ πρέπει να γίνουν με βάση την προκήρυξη. Με το που ξεκίνησε η διαδικασία, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να αντιμετωπίσει το Δ.Σ. που αφορούσε τις θέσεις του ΟΦΗ και υποχρέωνε την Λίγκα να αλλάξει την προκήρυξη. Τότε, ζητήθηκε η άποψη του κυρίου Βουλκίδη που είπε ότι πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη. Στην συνέχεια ο κύριος Σάμιος ήταν αντίθετος με την αλλαγή της προκήρυξης με αποτέλεσμα να ψηφίσει λευκό» ήταν το σχόλιο του για την δυσαρέσκεια που υπάρχει σε μερίδα του κόσμου του ΟΦΗ λόγω των χθεσινών αποφάσεων που πάρθηκαν από την πλευρά της Football League.

Στην συνέχεια πρόσθεσε ακόμα «ο κύριος Μαχλάς έδωσε μια πραγματική μάχη ώστε να αλλάξει η προκήρυξη ώστε να γίνουν τα πλέι – οφ με τέσσερις ομάδες και όχι με 3 όπως ήθελε μια ομάδα συλλόγων που προφανώς το επιθυμούσε για τους δικούς τους λόγους».

Όσο για την απόφαση να γίνουν οι αγώνες στην Αθήνα, ο Μανώλης Φωτάκης έδωσε μια άλλη διάσταση λέγοντας ότι «πρέπει να προφυλαχθούν και οι δικοί μας παίκτες. Το ότι όρισαν πλέι – οφ είναι μια νίκη για εμάς. Μην ξεχνάτε που ήμασταν τον Μάιο και που είμαστε τώρα. Συναινέσαμε να γίνουν πλέι – οφ στην Αθήνα όμως ακόμα και αν δεν συναινούσαμε το θέμα θα περνούσε από ψηφοφορία και πάλι θα έβγαινε η ίδια απόφαση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook