Σχόλια και συμπεράσματα από τους αριθμούς της Ν. Σμύρνης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο και ακόμα και τα στατιστικά ήταν απολύτως μοιρασμένα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα 17 γεμίσματα και η μπάλα που πέρασε από τα πόδια του Βερόν.

Ο ΟΦΗ έφυγε αλώβητος από τη Νέα Σμύρνη και σίγουρα – όπως είπε και ο Σα Πίντο – αυτό που μένει είναι ο βαθμός. Άλλωστε, το «Χ» από μόνο του, έχει την δική του σημασία που θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος.

Με βάση και τα στατιστικά του παιχνιδιού πάντως, η αλήθεια είναι ότι το ματς… «μύριζε» «Χ» από τα πρώτα λεπτά του. ΟΦΗ και Πανιώνιος είχαν συνολικά 9 τελικές προσπάθειες με τον Αλέξη Περογαμβράκη να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 73’ μετά την σέντρα του Μιλιάζες. Από τα πόδια του Πορτογάλου και του Μπούρμπου έφυγε η μπάλα 16 φορές συνολικά σε γεμίσματα – σέντρες προς την περιοχή του Ανέστη.

statistika1 statistika

Ένα αρνητικό στοιχείο που προκύπτει από το ματς της Κυριακής είναι και τα πολλά λάθη που έγιναν με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να υποπίπτουν σε 56 λάθη – 2 λιγότερα μόλις από τον Πανιώνιο.

Ο ΟΦΗ δεν είχε την κατοχή της μπάλας και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη που έκανε, βλέπουμε ότι είχε πολύ λίγες πάσες (μόλις 44) – εκ των οποίων οι 10 έφυγαν από τα πόδια του Ματίας Βερόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook