“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 8 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Στέλνουν Ρέις, Στένιο και Σισέ

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία τα οποία συνδέουν τον ΟΦΗ με παίκτες της χώρας. Συγκεκριμένα, για τον Νούνο Ρέις, κεντρικό αμυντικό της δεύτερης ομάδας της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. αναφέρεται ότι η υπόθεση έχει περάσει στο οικονομικό σκέλος. Σε ό.τι αφορά τον Στένιο Σάντος, μέσο από το Πράσινο Ακρωτήρι, το όνομα του προΣΤΕΝΙΟ ΚΑΙ ΣΙΣΕ στέθηκε στους υποψήφιους στόχους, ενώ χθες βράδυ η «Α Bola» ανέφερε πως οι Κρητικοί και η Σερκλ Μπριζ ενδιαφέρονται για τον Σαλίμ Σισέ. Πρόκειται για τον 21 χρόνο Σενεγαλέζο επιθετικό από τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ. 0 Κόλα ϊτζιτς θα μείνει περίπου ένα μήνα νοκ άουτ καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο. Η Π ΑΕ ζήτησε 400 εισιτήρια για τα Περιβόλια.

ΦΩΣ

Στάση αναμονής για μεταγραφές

Ο ΟΦΗ ψάχνεται, αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει σε ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τα στενά οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ δεν επιτρέπουν ανοίγματα, με αποτέλεσμα η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που δεν θα κοστίσουν αρκετά, αλλά θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα. Πέρα από τα γνωστά ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δηλαδή αυτά των Πορτογάλων Εντγκαρ Εζγκάιο, Ζοάο Μάριο και Νούνο Ράις, ένα ακόμα προστέθηκε στη λίστα, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα « Record». Η αναφορά στον 25χρονο μέσο Στένιο Ντος Σάντος, που αγωνίζεται στη Φεϊρένσε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας. Επισημαίνεται στο δημοσίευμα ότι οι Κρητικοί έχουν κάνει κρούση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετράει 16 συμμετοχές και 1 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Το ζήτημα είναι ότι ο χαφ από το Πράσινο I Ακρωτήρι έχει συμβόλαιο ως το 2015 και για να αποκτηθεί ρ θα πρέπει είτε να δοθεί δανεικός είτε να πληρωθεί η Φεϊρέν| σε. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των αποδεσμεύσεων, αναμονή I υπάρχει για τους Γκαλέτι και Νιμανί. Ακόμα οι δύο παίκτες I δεν έχουν μείνει ελεύθεροι, σε αντίθεση με τον Ζβασίγια, ( του οποίου το συμβόλαιο έχει λυθεί.
I Στο αγωνιστικό κομμάτι επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Ο Σέρβος μέσος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και η επίσημη πληροφόρηση που υπάρχει αναφέρει ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο. Λογικά ο 36χρονος μέσος θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 15 με 20 ημέρες. Χάνει λοιπόν το παιχνίδι με τη Βέροια, ενώ δεν αποκλείεται να χάσει δύο, ίσως και τρία. Η χθεσινή προπόνηση έγινε το πρωί στο ΒΑΚ. Στο πρόγραμμα δεν πήρε μέρος ο Παπάζογλου, που έκανε θεραπεία, καθώς έχει ένα „ αιμάτωμα στη γάμπα από χτύπημα αντιπάλου, αλλά και ο Μακουκούλα που αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από την άδεια που έχει για προσωπικούς λόγους. Ο Φραγκουλάκης ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί στις 10.00.

Γάτα

Ο “300αρης” Αντίγια

Μπορεί στον ΟΦΗ νο διέψευσαν το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Ντομινίκ Αντίγια, ωστόσο η «παρέλαση» του Γκανέζου επιθετικού από το ρεπορτάζ της κρητικής ομάδας έβαλε ιδέες σε άλλους «εταίρους» της Super League που κινούνται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.
Και μια σημαντικότατη λεπτομέρεια, έτσι για να’ χετε ολόκληρο το ρεπορτάζ: ο 24χρονος παίκτης που έμεινε ελεύθερος από την Αρσεναλ Κιέβου ζητάει ακατέβατα 300 χιλιάρικα οπό τις ομάδες που επικοινωνούν αυτή την περίοδο μαζί του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook