ΝΙΚΗ πριν την τετράδα – φωτιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου όπου η νίκη είναι αυτοσκοπός καθώς ακολουθεί μια τετράδα – πραγματική φωτιά!

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το πρώτο της νέας χρονιάς μέσα στο “Γεντί Κουλέ” και ο ΟΦΗ καλείται να κάνει ποδαρικό με το δεξί προκειμένου να ξεκινήσει καλά το 2014. Ήδη, ο βαθμός που πήρε ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη είναι τέτοιος που θα κριθεί σημαντικός στην συνέχεια του πρωταθλήματος ωστόσο για να αποκτήσει (ακόμα μεγαλύτερη) αξία θα πρέπει να έρθει και η νίκη κόντρα στην Βέροια.

Πολύ περισσότερο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή καθώς ακολουθεί μια τετράδα φωτιά για το πρωτάθλημα με 3 παιχνίδια εκτός έδρας και ένα στο Ηράκλειο – αλλά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Οπότε γίνεται κατανοητό ότι μεγαλώνει αρκετά ο βαθμός δυσκολίας των αναμετρήσεων που έρχονται για τον ΟΦΗ και η αρχή πρέπει να γίνει κόντρα στην Βέροια.

Οι παίκτες του Σα Πίντο θα πάνε στην συνέχεια στα Χανιά για να αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά – στο πρώτο από τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια αφού την 4η αγωνιστική θα επισκεφτούν την Τρίπολη.

Την πέμπτη αγωνιστική ο ΟΦΗ επιστρέφει στο Ηράκλειο όπου θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό και η τετράδα – φωτιά ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook