Αιγινιακός – Πανιώνιος 1-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα ιδιαίτερα κακό ματς ανάμεσα στον Αιγινιακό και τον Πανιώνιο στην Κατερίνη, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 των Νεοσμυρνιωτών κι έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, αν και υπάρχει επαναληπτικός στην έδρα των «κυανέρυθρων».

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις για γκολ και ούτε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στα… πέναλτι!

Όχι, δεν υπήρχε η… ρώσικη ρουλέτα του ποδοσφαίρου, απλά οι δύο ομάδες κέρδισαν στον αγώνα από ένα πέναλτι η κάθε μία, με τους γηπεδούχους να είναι εύστοχοι, αλλά δεν ίσχυσε το ίδιο και με τους φιλοξενούμενους.

Αρχικά, στο 66΄ ο Γιαζιτζόγλου έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, μετά την ανατροπή του Παπαδόπουλου στον Γκέτσιο, με τον Έλληνα άσο να νικάει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και να κάνει το 1-0.

Στο 87΄ είχε την δικιά του ευκαιρία η ομάδα του Παναγόπουλου, μετά από ανατροπή του Καμπάνταη μέσα στην περιοχή, αλλά ο Τόλιος μπλόκαρε το πέναλτι του Κολοβού και χάρισε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του, η οποία πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Ο επαναληπτικός έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 23 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ): Τόλιος, Κιβρακίδης, Λιόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιτρόβν (69′ Κουτσοσπύρος), Γκέσιος, Δεμηρτζόγλου (91′ Δήμος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παντίδος (77′ Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Ντούνης (63′ Μπούζας), Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης.(75′ Καμπάνταης)

πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook