“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 9 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, τον “Ασπόμαυρο Τύπο” μέσα από το Gentikoule και τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

Γάτα

Κερδίζει στα σημεία τον Παπάζογλου ο Αραβίδης

Είναι γνωστή η αδυναμία του Μπάγεβιτς προς τον φορ του ΟΦΗ, καθώς θεωρείται πως εκείνος τον ανέδειξε στον Άρη. Έ χουμε ξαναπεί, όμως, πως δεν σημαίνει ότι όποιον παίκτη προπόνησε ο Βόσνιος, θα γίνεται αυτόματα μεταγραφικός στόχος της «Ένωσης». Προς το παρόν, τον κερδίζει στα σημεία ο επιθετικός του Πανιωνίου και οι λόγοι είναι πολλοί. Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή. Ο ΑραΒίδης μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης ενώ ο Παπάζογλου όχι. Με λίγα λόγια ο επιθετικός του Πανιωνίου θα μπορεί να συνυπάρξει στην ενδεκάδα με τον ΜπρέσεΒιτς κάτι που σε καμιά πε9 ρίπτωση δεν μπορεί να συμβεί με τον Παπάζογλου. Ο δεύτερος λόγος αφορά την… καψούρα του ΑραΒίδη με την ΑΕΚ. Γνωρίζουν και οι… πέτρες στη Νέα Σμύρνη πόσο πολύ θέλει να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης» και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επικοινωνιακά από τους «κιτρινόμαυρους». Υπάρχει και τρίτος λόγος, όμως, που προτιμούν οι «κιτρινόμαυροι» τον ΑραΒίδη. Έχουν φάει δύο φορές… πόρτα από τον Πανιώνιο, μία για τον Κολοβό και μία για τον Αυλωνίτη και επιθυμούν να απαντήσουν στους «κυανέρυθρους» με την απόκτηση ενός από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του. Έχει όλο το πακέτο ο ΑραΒίδης να αποτελέσει μια αξιόπιστη επιθετική λύση για την ΑΕΚ στη Football League και το θέμα του έχει προσχωρήσει αρκετό, κάτι που φαίνεται και από το πόσο άρχισαν να τον… εκθειάζει ο «κιτρινόμαυρος» Τύπος.

Goal

Η επιστροφή του Σίσιτς

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον ΟΦΗ βρίσκεται ο Μίρνες Σίσιτς. 0 Σλοβέvos πλάγιος χαφ που είχε μείνει χωρίς ομάδα είναι έτοιμος να πει το «ναι» στους Κρητικούς, παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης του είχε καταθέσει μια πολύ καλύτερη οικονομικά πρόταση. Υπενθυμίζεται ότι πέρσι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον ΟΦΗ. όμως δεν την είχε ολοκληρώσει, αποχωρώντας με όχι και τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον περασμένο Ιανουάριο.

ΦΩΣ

Και Σισέ στα υπ’ όψιν του ΟΦΗ

Είναι ξεκάθαρο πως η παρουσία του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο του ΟΦΗ εμπλέκει την ομάδα του Ηρακλείου με διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν στην Πορτογαλία και εμφανίζουν ορισμένους παίκτες να βρίσκονται στο στόχαστρο. Τελευταία περίπτωση αυτή του 22χρονου Σαλίμ Σισέ ο οποίος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα άκρα και προέρχεται απάτη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από την ίδια ομάδα, καθώς έχουν προηγηθεί οι περιπτώσεις των Νούνο Ράις, Ζοάο Μάριο και Εζγκάιο που κατά καιρούς εμφανίστηκαν να απασχολούν τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ λόγω του παρελθόντος του Σα Πίντο στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πράγματι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται να εντάξει στο ράστερ κάποιους από τους παίκτες αυτούς, όμως η διάθεση των ανθρώπων της ηρακλειώτικης ομάδας είναι να αποκτηθούν, ως δανεικοί, για ενάμιση χρόνο και όχι για έξι μήνες όπως επιθυμούν οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ.
Την ίδια ώρα κυκλοφορεί και ένα ακόμη όνομα πού προέρχεται από τη χώρα της Ιβηρικής και αφορά την περίπτωση του 25χρονου ποδοσφαιριστή της Φαρένσε, Στένιο Σάντος ο οποίος κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι.
Κατά τα άλλα συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τη Βέροια. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει (για μια ακόμη φορά) τον τιμωρημένο Κουτσιανικούλη αλλά και τον ανέτοιμο Φραγκουλάκη ο οποίος προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς μετά την επέμβαση κοιλιακών προσαγωγών στην οποία υποβλήθηκε. Όσον αφορά τον Παπάζογλου, ο οποίος έχει υποστεί αιμάτωμα από χτύπημα αντιπάλου στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, φαίνεται ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, «Ψήνεται» επιστροφή Σίσιτς! Ένας παλιός γνώριμος φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον ΟΦΗ. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η επανένταξη του Μίρνες Σίσιτς στο δυναμικό της ομάδας του Ηρακλείου φαντάζει πιθανή, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται κάτι μέχρι στιγμής από την πλευρά της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook