Ας “ανοίξει τα χαρτιά του” και ο Κουράκης…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ενώ σε ολόκληρο το Ηράκλειο επικρατεί αγωνία για το μέλλον του ΟΦΗ και το τι αποτέλεσμα θα υπάρξει από τις συζητήσεις μεταξύ των νομικών της ομάδας και του Φαγαδάκη, την ίδια ώρα δημοσιεύματα φέρνουν τον Γιάννη Κουράκη να έχει βρει ήδη 800.000 ευρώ μέσα από συζητήσεις με Κρητικούς επιχειρηματίες.

Την παραπάνω είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα “Εξέδρα” που ανέφερε σε ρεπορτάζ της ότι ο δήμαρχος Ηρακλείου έχει κάνει επαφές με επιχειρηματίες του νησιού προκειμένου να εξασφαλίσει το παραπάνω ποσό με το οποίο θα δοθεί και η λύση στο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει και το οποίο “απειλεί” την ομάδα με το θέμα της αδειοδότησης.

Από την στιγμή, που στην συμφωνία του ΟΦΗ με τον Θεόφιλο Φαγαδάκη συναντώνται συνεχώς προβλήματα, καλό είναι να ανοίξει τα χαρτιά του και ο Γιάννης Κουράκης αφού εφόσον ισχύει η παραπάνω είδηση τότε μπορεί να βρεθεί η λύση άμεσα και γρήγορα όπως ακριβώς θέλουν στον ΟΦΗ. Γιατί είναι δεδομένο ότι αυτήν την ώρα όλοι κρέμονται από μια συμφωνία που δεν γνωρίζει κανένας πως θα ολοκληρωθεί αλλά και τι εμπόδια μπορεί να προκύψουν στις μετέπειτα συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.