Ο ΟΦΗ επιμένει να… κοιτάζει Πορτογαλικά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί οι περιπτώσεις των 3 πιτσιρικάδων της Σπόρτινγκ να εμφανίζουν δυσκολίες όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι οι στόχοι του Σα Πίντο προέρχονται από την χώρα του.

Οι περιπτώσεις των Ρέις, Εζγκάιο και Ζοάο Μάριο παρέμεναν δύσκολες όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΗ δεν έχει στραμμένη την προσοχή του προς την Ιβηρική Χερσόνησο και την Πορτογαλία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο εξετάζει 3-4 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την χώρα του που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα. Οι περιπτώσεις αυτές είναι διαφορετικές και δεν συνδέονται με τους “τρεις” της Σπόρτινγκ που όντως ενδιέφεραν τον ΟΦΗ και τον Σα Πίντο όμως αποτελούσαν δύσκολες υποθέσεις.

Και αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα μεταγραφικά ζητήματα. Ο Σα Πίντο έχει καταλήξει στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο ΟΦΗ και έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την χώρα του που θεωρούνται διαθέσιμοι αλλά και έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook