«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, τον “Ασπόμαυρο Τύπο” μέσα από το Gentikoule και τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

GOAL:ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο «ΑΦΑΝΤΟΣ» ΜΑΚΟΥΚΟΥΛΑ
O Αρίζα Μακουκούλα παραμένει εξαφανισμένοW και πλέον στον ΟΦΗ ξεκίνησαν την νόμιμη διαδικασία καλώνταςs τον σε απολογία. Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο για επιστροφή του 33χρονου επιθετικού εντός της ημέρας, ωστόσο δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία. Από κει και πέρα, ο Παπάζογλου φώναξε «παρών» για το ματς με τη Βέροια.
Sportday: Κλήση σε απολογία
Κλήση σε απολογία ΑΠΗΥΔΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕ ΤΟΝ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΜΑΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ !
Ενας θεός ξέρει εάν και πότε θα ξανάρθει ο Μακουκούλα.
Βαρέθηκαν στον ΟΦΗ να περιμένουν τον Αρίζα Μακουκούλα, που πήρε χριστουγεννιάτικη άδεια στις 22 Δεκεμβρίου κι έκτοτε μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε.
Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν εμφανίστηκε ούτε την Τετάρτη το βράδυ (οι ίδιοι έλεγαν ότι μπορεί να έρθει τότε), χθες -κι έπειτα από τόσες μέρες- άλλαζαν τροπάριο.
Σταμάτησαν να τον καλύπτουν, υποστηρίζοντας ότι προσωπικοί λόγοι τον κρατούσαν μακριά από το Ηράκλειο κι άρχισαν να λένε ότι «θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται απο τον εσωτερικό κανονισμό». Δηλαδή, θα κληθεί σε απολογία.
Μεταγραφικά. ό.τι γίνει θα είναι με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, μια και το ταμείον είναι… μείον. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο παίκτες από την Πορτογαλία, έναν εξτρέμ κι έναν μέσο κι έναν στόπερ από άλλη χώρα.
Απαντες με πολύ χαμηλό κασέ. Επίσης, ο Μίρνες Σίσιτς έχει ζητήσει να επιστρέψει, αλλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν εμφανίζονται πολύ θερμοί. Τους φρενάρει, μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι ο Σλοβένος είναι εδώ και μήνες χωρίς ομάδα, οπότε μέχρι να φτάσει σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο, καλά… κρασιά! Οσον αφορά τους παίκτες που θέλει η ομάδα του Ηρακλείου από την Πορτογαλία, δεν θα είναι κάποιοι από τα ονόματα που έχουν γραφτεί, μολονότι ήταν υπαρκτά και είχαν ασχοληθεί οι «μελανόλευκοι». Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει προτιμήσει κάποιους συμπατριώτες του που τους θεωρεί καλύτερες περιπτώσεις.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΙ 019ΧΡ0Ν0Σ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΣ ΧΑΦ ΦΟΚΟΜΠΟ ΑΤΟΥΝΤ. 0 ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ.
ΦΩΣ: ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΜΑΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ
 Είδαν και απόειδαν στον ΟΦΗ με την περίπτωση του Αρίζα Μακουκούλα και από τη στιγμή που δεν γίνεται η παραμικρή κίνηση από την πλευρά του παίκτη, αποφάσισαν να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες ενέργειες, ώστε να είναι διασφαλισμένοι σε κάθε ενδεχόμενο. Έτσι η διοίκηση της ΠΑΕ κάλεσε τον παίκτη σε απολογία, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους της δωδεκαήμερης απουσίας του, μιας και σε άλλους ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα και σε άλλους ότι αιτία της απουσίας του είναι το οικονομικό.
Την ίδια στιγμή οι διοικούντες την ΠΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Περογαμβράκη, για την ώρα, όμως, διαπιστώνεται οικονομική διαφορά. Όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν, στον ΟΦΗ παραδέχονταν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την επιστροφή του Μίρνες Σίσιτς, χωρίς όμως και να μιλάνε για συμφωνία με τον Σλοβένο. Πέρα από τα όποια ερωτηματικά, εξετάζουν και ορισμένες αγωνιστικές παραμέτρους ενδεχόμενης επιστροφής του Σίσιτς και πάνω από όλα τη δυνατότητα συνύπαρξης του στα αποδυτήρια με έναν εξίσου εκρηκτικό χαρακτήρα όπως είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Το τι μέλλει γενέσθαι όχι μόνο στην υπόθεση Σίσιτς αλλά και σε όλα τα μετα γραφικά θέματα του ΟΦΗ θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει μετά το αυριανό ματς με τη Βέροια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook