Μαχλάς:”Ο ΟΦΗ είναι ικανός να νικήσει την οποιαδήποτε ομάδα από τις παραλίες!”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την άνοδο του ΟΦΗ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος προανήγγειλε μεταγραφές ωστόσο τόνισε πως σε προτεραιότητα και στο μυαλό όλων βρίσκονται τα πλέι-οφ.

Ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε:

“Είχαμε κανονίσει την πρώτη της νέας σεζόν αλλά ουσιαστικά είναι μία από τις τελευταίες τις προηγούμενες. Είμαστε σε θέση να δώσουμε αυτό τον αγώνα και να τον κερδίσουμε.Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να παίξουν με αυτές τις συνθήκες αλλά τι να κάνουμε. Είμαστε ΄ένα βήμα πριν την Σούπερ Λιγκ και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως δεν έπρεπε να γίνει αυτοί οι αγώνες”

Ερωτηθείς για το αν θα ανανεώσουν οι Καμπάνταης, Μπούρμπος, Βεζυρίδης, Ζορμπάς είπε

“Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά και υπάρχει διάθεση συνεργασίας, ήδη έχουμε συμφωνήσει προφορικά με κάποιους από αυτούς.Έχουμε το μυαλό μας στα πλέι-οφ και αυτό κάνουν και οι παίκτες.”

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα…

“Να είστε σίγουροι πως θα ενισχυθούμε. Θα γίνουν μεταγραφές ουσίας που θα μας ενισχύσουν. Κοιτάμε όμως τώρα τα πλέι-οφ. Έχουμε κάποιες λύσεις στο μυαλό μας οι οποίες είναι προσιτές και θα μας βοηθήσουν.”

Για την απουσία των Μπουλούτ και Γεωργίου από την σημερινή προπόνηση…

Θα είναι κανονικά αύριο στην προπόνηση

Για το γεγονός πως ο Λεβαδειακός έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του απ’ότι ο ΟΦΗ…

“Ο ΟΦΗ είναι ικανός να νικήσει την οποιαδήποτε ομάδα από τις παραλίες! Ο Λεβαδειακός είναι μια καλή ομάδα αλλά εμείς κοιτάμε τους εαυτούς μας. Τα πλει οφ είναι παράλογο να γίνουν αλλά τι να κάνουμε; Aυτά γίνονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Η Ελλάδα κέρδισε το ΕURO και το ποδόσφαιρο μας βρίσκεται σε αδιέξοδο. Να πάμε επιτέλους μπροστά το ποδόσφαιρο με τις ενέργειες μας.”

Τέλος ο Νικος Μαχλάς ερωτηθείς για το αν γίνονται διοικητικές επαφές είπε

“Οι επαφές για την στελέχωση του Δ.Σ. θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Αυγούστου. Δεν μπορώ να τα τρέχω όλα με ρυθμούς φεράρι. Προέχουν τα πλέι-οφ”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook