Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθου Πουλινάκη, οι ακαδημίες της ΠΑΕ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. 

Τα στελέχη, οι προπονητές, και οι εκπρόσωποι όλων των συνεργαζόμενων ακαδημιών, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα, παρουσία του πρόεδρου και υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής, κ. Ματθαίου Πουλινάκη. Στη σεμνή αυτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10-1-2014, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο χώρο του Καλτσέτο, παραβρέθηκε εκτός των άλλων ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μανουσάκης Αντρέας και ο εμπορικός διευθυντής κ. Κατσαίτης Πάνος. Τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το ´´φλουρί´´, ήταν ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων Πρινάρης Βασίλης, που έλαβε το δώρο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τόνισε μεταξύ άλλων:
«Το έργο που επιτελείτε τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής είναι πολύ σπουδαίο. Η βούληση της διοίκησης είναι δεδομένη, ώστε να επενδύσει ακόμη περισσότερο στο τομέα των υποδομών, που αποτελεί άλλωστε μονόδρομο για το μέλλον της ομάδος. Η δουλειά στα τμήματα υποδομής είναι ένα πολύ δύσκολο λειτούργημα, χρειάζεται αγάπη απέναντι στα παιδιά, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η Ελληνική κοινωνία. Το πενταετές πλάνο που έχει εκπονηθεί με τα στελέχη των τμημάτων, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό και μέσα από σκληρή δουλεία, θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, που μόνο μακροπρόθεσμα οφέλη θα έχει για το σύλλογο. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη, βλέποντας παιδιά των υποδομών μας, να στελεχώνουν την αγαπημένη μας ομάδα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του, απευθύνθηκε στους εκπροσώπους όλων των συνεργαζόμενων ακαδημιών, ευχαριστώντας τους για το έργο που παράγουν στην περιφέρεια, τονίζοντας ότι η ΠΑΕ θα είναι πάντα αρωγός σε ότι της ζητηθεί στο μέλλον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook