“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 14 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 14 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Επέστρεψε ο Κάλαϊτζιτς, αγωνία για Κουτσιανικούλη

Η επιστροφή τουΖέλικο Κάλαϊτζιτς στις προπονήσεις του ΟΦΗ ήταν η ευχάριστη είδηση για τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Σέρβος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ το πρόβλημα στον δικέφαλο και θα υπολογίζεται για το ματς της Δευτέρας με τον Πλατανιά. Αντίθετα, εκτός πλάνων τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα τέθηκε ο Φραγκουλάκης, που ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θεωρήθηκε προτιμότερο να μην πιεστεί να επιστρέψει. Το μυαλό πάντως των ανθρώπων του ΟΦΗ και περισσότερο του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται στην προγραμματισμένη για αύριο εκδίκαση της έφεσης για την ποινή των έξι αγωνιστικών του Κουτσιανικούλη. Ευελπιστούν να μειωθεί στις τέσσερις αγωνιστικές, ώστε, σε συνδυασμό με την αναμέτρηση Κυπέλλου που ακολουθεί, να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Δευτέρας. Κατά τα άλλα, στον ΟΦΗ δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση να μη δοθούν εισιτήρια στους φίλους της ομάδας για το ματς της Δευτέρας. Καταλόγιζαν ευθύνες στην ομάδα των Χανίων για το γεγονός ότι στηρίχτηκε στην απόφαση της Αστυνομίας να αδειάσουν 300 θέσεις, κάτι που, κατά τα λεγόμενα των ανθρώπων του ΟΦΗ, δεν έγινε στο ίδιο γήπεδο στα ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Αρη. Οσον αφορά το μεταγραφικά κομμάτι, ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και έχει υποδείξει την απόκτηση παικτών από την πατρίδα του και Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για τους Σαλίν Σισέ και Φαμπρίς Φακόμπο, όπως όμως είπε και ο Σα Πίντο, «ρωτήστε τη διοίκηση για τις εξελίξεις, ο πρόεδρος διαχειρίζεται τα θέματα». Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΠΑΕ αναφέρεται ότι συνεχίζεται μέχρι τις 5/4 η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 1.98 εκ. ευρώ.

Sportday

Δυσαρέσκεια για τα εισιτήρια

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί στις τάζεις των φίλων του ΟΦΗ το γεγονός ότι ο Πλατανιάς, εναρμονισμένος με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στην ομάδα τους για τον αγώνα της Δευτέρας στα Περιβόλια. Θεωρούν προσχηματικούς τους φόβους της άλλης πλευράς για επεισόδια, διότι -όπως λένε- έχει δώσει εισιτήρια κατά καιρούς σε οπαδούς μεγάλων ομάδων. Αγωνιστικά, ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ξεκίνησε χθες προπονήσεις, αλλά δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή.
Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη. που έχει μπει μεν κανονικά στο πρόγραμμα, αλλά προέρχεται από μεγάλη απραξία. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Βασίλη Κουτσιανικούλη. Μαρκ Ζορό και Χρήστο Μπούρμπο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook