Μετά τον Κιάσσο, θέλει και Γιακούμπου το Παραλίμνι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κώστας Κιάσσος αποτελεί ήδη ποδοσφαιριστή της Ένωσης Παραλιμνίου που θέλει να συνεχίσει τα… ψώνια από τον ΟΦΗ καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Σαΐμπου Γιακούμπου.

Και μπορεί ο Χανιώτης μέσος να έφυγε σαν ελεύθερος από την ομάδα ωστόσο η περίπτωση του Γκανέζου μεσοεπιθετικού δεν είναι τόσο εύκολη καθώς ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για δύο χρόνια ακόμα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να πιέζει με τον τρόπο του για να το “σπάσει” ωστόσο από την πλευρά της ομάδας δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλον σύλλογο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Παραλιμνίου Κώστας Στρατής, ο Κυπριακός σύλλογος θα ενδιαφερθεί μόνο σε περίπτωση που ο Γιακούμπου μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ. «Επειδή γράφονται διάφορα για τον Γιακούμπου, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής μάς προτάθηκε προχθές (σ.σ.: πριν από τρεις ημέρες). Αν ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, θα ενδιαφερθούμε για την απόκτησή του» ήταν τα λόγια του μέλους της ΕΝΠ όπου προπονητής είναι ο Νίκι Παπαβασιλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook