“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε στο Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου και το τι γράφουν για την μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στα Περιβόλια.

Goal

Ο πρίγκηπας της Κρήτης

Με σκόρερ τον εορτάζοντα Περογαμβράκη και τον Ζε Εντουάρντο ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από το Δημοτικό γήπεδο Περιβολιών επικρατώντας του Πλατανιά με 2-0.Η ομάδα του Ηρακλείου εκμεταλλεύτηκε τις λίγες αλλά επικίνδυνες επιθέσεις που πραγματοποίησε παίζοντας άριστα τις αντεπιθέσεις, «ρέφαρε» με τον καλύτερο τρόπο την εντός e6pas ήττα από τη Βέροια και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε τους 25 βαθμούς και «έπιασε» την Καλλονή στην ένατη θέση. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε έξι τελικές προσπάθειες, οι πέντε από τις οποίες ήταν εντός περιοχής, μόλις τρεις ήταν οι κλασικές όμως. Μία προβολή του Μακρή στο 40′ από το ένα μέτρο που κατέληξε άουτ και τα δυο γκολ: του Περογαμβράκη που χθεβ είχε γενέθλια και έκλεισε τα 26, με δυνατό σουτ στο 47′ και του Ζε Εντουάρντο στο 75′ με κεφαλιά. Ο ΟΦΗ, λοιπόν, πανηγύρισε το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα.

Sportday

Πάρτυ ΟΦΗ

Την Κυριακή ο Αλέξης Περογαμβράκης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ και χθες.
ημέρα των γενεθλίων του (έκλεισε τα 26). είπε να κεράσει τους περίπου 500 οπαδούς της ομάδας του, που με τον παλμό τους μετέτρεψαν τα Περιβόλια σε «Γεντί Κουλέ», ένα…
διεγερτικό γκολ.
Ενα… διεγερτικό βολέ. με το οποίο οι Ηρακλειώτες άνοιξαν το σκορ στην έδρα του Πλατανιά.
0 δε Ζε Εντουάρντο. έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Με μία κεφαλιά, έκανε τον… εγωισμό του Νίκου Αναστόπουλου ένα με το πάτωμα! Θυμάστε ότι ο «αλενατόρε» ήταν υποψήφιος για να επανέλθει στον ΟΦΗ πριν από μερικούς μήνες, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Αντε τώρα να πεις στη διοίκηση ότι αστόχησε… 0 Πορτογάλος, αν μη τι άλλο. κατάφερε να φράξει κάθε διάδρομο προς την εστία του Φερνάντες και ο Πλατανιάς μάταια προσπαθούσε να βρει κάποια .λύση. Κάθετα δεν μπορούσε να επιτεθεί και τα άκρα τα βούλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ όσο καλύτερα μπορούσε. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μερικές από τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν δεν ήταν και πολλές στη χθεσινή μάχη της Κρήτης- και να πάρουν τη νίκη. Μία νίκη που τους δίνει γενναία δόση οξυγόνου. Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στην πρίζα. Σε αντίθεση με τον Πλατανιά, ο ΟΦΗ είχε χθες αρκετούς παίκτες σε καλή ημέρα και. κυρίως, με αυξημένο βαθμό προσαρμογής και προσήλωσης στο τακτικό πλάνο.
Μάλιστα, ο Ζε Εντουάρντο έκανε, κατά κοινή ομολογία, το καλύτερο του παιχνίδι από την ημέρα που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα. Ηταν ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι, αλλά οι φιλοξενούμενοι νίκησαν δίκαια. Ηταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς. Ιδίως στη διαχείριση του αγώνα με το που πήραν το προβάδισμα, βαθμολογούνται με άριστα.

ΦΩΣ

“Μάδησε” το κόκκινο τριφύλλι ο ΟΦΗ

Χορτασε με (κόκκινο) «τριφύϋΒι»> ο νικητής οφη, μέσα στα περιβόλια! Με 2-0 επικράτησε η ομάδα του Ηρακλείου, στην ενδοκρητική «μάχη», όπου ο Πλατανιάς παρουσιάστηκε τρομερά αδύναμος στον αέρα, με τους ξένους οπισθοφύλακες του να χάνουν τις κεφαηιές από τους Παπάζογηου (47 ) και Ζε Εντουάρντο (75′) και έτσι ο Περοναμβράκης, που είχε τα 26χρονα γενέθλια του και ο Βραζιλιάνος, που ψηφίστηκε σε mvp του αγώνα, να παραβιάζουν την εστία του κύπριου Γιωργαλλίδη Επιπλέον να σημειώσουμε για τους δύο σκόρερ, ότι ο μεν Έλληνας επιθετικός γιόρτασε και το γεγονός της επέκτασης του συμβολαίου του ως το 2017, ο δε Εντουάρντο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ και να δίνει «ασίστ» στη Νοβασπόρτ για να τον προτείνει χθες βράδυ για Μ VP της 20ής αγωνιστικής (με πάρα πολύ σκληρούς μονομάχους τους Μπεργκ, Λάζνικ). Το γκολ του «Πέρο» δεν συμπεριλήφθηκε σ’ αυτά, για βράβευση, θεωρήθηκαν -και ήταν- καλύτερα εκείνα που πέτυχαν οι Θεοδωρίδης (Παναιτωλικού), Περόνε (έργο Μανούσου, Καλλονής) και Καράσκο (Αστέρα). Πάντως, αν περιοριζόντουσαν τα βραβεία για το μάτς στα Περιβόλια, προκειμένου για MVP ο Ζε Εντου’ άρντο θα είχε σφοδρούς αντιπάλους αφενός τους Μιλιάζες-Παπάζογλου, που προετοίμασαν το 1-0, αφετέρου τους Μπούρμπο- Λαμπρόπουλο, οι οποίοι είχαν… «βραζιλιάνικη τεχνική» στη συνεργασία τους, για να φτιάξουν την ευκαιρία στον αυθεντικό Βραζιλιάνο συμπαίκτη τους για το 2-0!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook