1.500 εισιτήρια πήρε ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ο ΟΦΗ πήρε 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Διαβάστε λεπτομέρειες για την παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη.

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αυριανού αγώνα πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα ενώ την πλευρά του ΟΦΗ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ντίνος Μανταδάκης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και τα οποία θα διατίθενται από την θύρα 1 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Συνολικά η θύρα 1 έχει χωρητικότητα 1.900 θέσεις. Η διοίκηση του ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί σε ένα από τα δημοσιογραφικά μπουθ που θα βρίσκεται πάνω από την θύρα 4 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Από την πλευρά τους, οι φίλαθλοι του Λεβαδειακού θα φιλοξενηθούν στις θύρες 5, 6, 7 όπου έχουν συνολική χωρητικότητα 1.700 θέσεις περίπου. Η διοίκηση του Λεβαδειακού ενημέρωσε στην σημερινή σύσκεψη ότι περιμένει περίπου 1.000 φιλάθλους της.

Επιπλέον πρέπει να πούμε ότι αποφασίστηκαν ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθεί ο παραμικρός κίνδυνος επαφής μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το παρόν στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας έδωσε και εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων του Πανιωνίου που τόνισε ότι εκείνη την ημέρα θα κλείσουν τα γραφεία των συνδέσμων προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.