«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 25 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” του Gentikoule με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ
Καθησυχαστικοί είναι οι άνθρωποι του ΟΦΗ αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τη φορολογική ενημερότητα. Από τη διοίκηση των «μελανόλευκων» τονίζουν πως η καθυστέρηση της ενημερότητας  οφείλεται στη συγχώνευση των δύο ΔΟΥ του Ηρακλείου. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε δεν έχει εκδοθεί και το δελτίο του Μίρνες Σίσιτς ενώ κόντρα στην Τρίπολη δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης.
Sportday: ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΙ

 Η μεταγραφική περίοδος έχει μπει στην τελική ευθεία κι ο ΟΦΗ εντείνει τις προσπάθειες του για να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές.
Ηδη έχει αποκτηθεί ο Μίρνες Σίσιτς και έχουν προχωρήσει οι επαφές με τον Παραγουανό αμυντικό, Νέρι Μπαρέιρο αλλά ο προπονητής, Ρικάρντο Σα Πίντο, επιμένει για την απόκτηση ενός μέσου με οργανωτικές ικανότητες.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξάλλου, καθησύχασε χθες τον κόσμο της ομάδας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα. Οπως υποστηρίζεται, πριν λίγες μέρες καταβλήθηκαν στην Εφορία 150.000 ευρώ και το πρόβλημα οφείλεται στη συγχώνευση της Α1 και της Β’ ΔΟΥ Ηρακλείου, με συνέπεια να μην υπάρχει η παραμικρή ανησυχία.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώνεται σήμερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook