Σκέντζος: “Το πάθος και η διάθεση του κάθε παίκτη θα αναπληρώσει το χαμένο έδαφος”

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

O συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την άνοδο του ΟΦΗ στην Super League.To «δεξί χέρι» του Νίκου Αναστόπουλου μιλώντας στoν Αthletic Radio 104,2 εξέφρασε την πίστη του πως παρά την μακρά αποχή των παικτών του ΟΦΗ από τις προπονήσεις η ομάδα μπορεί να πάρει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο.

Aναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Σκέντζος στον Athletic Radio 104,2

Για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών μετά από 3 εβδομάδες «αποχής» από τις προπονήσεις…

Δεν ήταν και το καλύτερο να διεξαχθούν τα μπαράζ για τους παίκτες. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε αύριο στον αγώνα να ανταπεξέλθουμε. Εμείς σαν τεχνικό τιμ θα κοιτάξουμε να τους τονώσουμε όσο μπορούμε ψυχολογικά και σωματικά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο. Σημαντικό ρόλο παίζει και σε τι ετοιμότητα βρίσκεται ο κάθε παίκτες. Είναι σε καλή κατάσταση όλοι τους, κάνανε ένα συντηρητικό πρόγραμμα. Με μία μόλις μία ουσιαστικά προπόνηση, είναι πιο πολύ στο πάθος και στην θέληση του κάθε παίκτη. Το πάθος και η διάθεση του κάθε παίκτη θα αναπληρώσει το χαμένο έδαφος. Υπήρχε ένα ειδικό πρόγραμμα που το έκαναν τα παιδία και είναι σε καλή κατάσταση.

Για τις σκέψεις του τεχνικού τιμ για το αυριανό παιχνίδι…

Έχουμε συζητήσει μεταξύ μας και θα το δούμε αύριο. Έχουμε κάνει κάποια πλάνα και έχει σχεδόν καταλήξει ο προπονητής στην ενδεκάδα. Παίζει ρόλο πως και στο τι κατάσταση βρίσκεται ο κάθε παίκτης. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα για την πρώτη θέση.

Για τις σκέψεις των ανθρώπων του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά…

Έχουν γίνει κάποιες σκέψεις αλλά πάνω απ’όλα σκεφτόμαστε τα μπαράζ. Είναι μια εβδομάδα δύσκολη, να τελειώσουν  με το καλό τα πλει-οφ και όλα θα μπουν σε μια σειρά. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα πάμε λίγο πιο μετά την προετοιμασία και θα υπάρξουν μερικές ακόμα μέρες ξεκούρασης για τα παιδιά μετά τα πλέι-οφ. Πιστεύουμε να ξεκινήσει λίγο πιο αργά το πρωτάθλημα αλλά εδώ στην Ελλάδα μπορεί να περιμένεις τα πάντα.