«Ντόπες» από Μαχλά και Αναστόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μπαίνει στην τελική ευθεία και Μαχλάς, Αναστόπουλος αφού ευχαρίστησαν τους παίκτες για την παρουσία τους, τους ζήτησαν να τα δώσουν όλα στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Όπως καταλαβαίνετε και είναι φυσιολογικό, σε τέτοια παιχνίδια και κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν, αυτό που μετράει είναι το πάθος, η δύναμη και η ψυχή που θα καταθέσουν οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μαχλάς και Αναστόπουλος γνωρίζουν πολύ καλά πως θα “ντοπάρουν” τους παίκτες και σε αυτό το… σπορ έχουν επιδοθεί το τελευταίο 24ωρο προσπαθώντας να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εν όψει των πλέι – οφ.

Ενδεικτικά είναι τα λόγια του Νίκου Μαχλά, απευθυνόμενος προς τους παίκτες του ΟΦΗ. “Σας ευχαριστώ για την συμπεριφορά που έχετε δείξει σε όλη την διάρκεια της παρουσίας σας στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗήταν οι πρώτες κουβέντες του προέδρου του ΟΦΗ απευθυνόμενος προς τους παίκτες και συνέχισε λέγοντας “θέλω να δώσετε ότι μπορείτε. Και πιστεύω ότι θα το κάνετε. Δώστε και την ψυχή σας σε αυτούς τους αγώνες”.

Ο Νίκος Αναστόπουλος από την πλευρά του μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τους τόνισε ότι “πρέπει να μπούμε δυνατά από την πρώτη στιγμή. Να “καθαρίσουμε” το ματς και να αποδείξουμε ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook