«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Kυριακή 26 Ιανουαρίου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” του Gentikoule με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Νοκ άουτ ο Ογιος
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε ο Ογιος.
Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Πόσω μάλλον ομάδα που κερδίζει και όλοι οι παίκτες της έχουν παίξει από καλά έως πολύ καλά.
Ετσι, ο ΟΦΗ θα παίξει στην Τρίπολη με τους έντεκα που εκπόρθησαν τα Περιβόλια την περασμένη Δευτέρα.
Αλλωστε, ακόμη και αν ήθελε ο Ρικάρντο Σα Πίντο ν’ αλλάξει κάποια πράγματα, οι επιλογές είναι ελάχιστες, αφού χθες βγήκε νοκ άουτ και ο Μάικλ Ογιος. O Αργεντινός ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Πορτογάλος τεχνικός τον απέκλεισε από την αποστολή. Ο δε Μίρνες Σίσιτς. όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ κουβαλά τιμωρία από πέρυσι. Βέβαια, στο ματς με τον Πλατανιά ήταν στην αποστολή, αλλά δεν συμπεριελήφθη στη 11άδα. Οπως γράψαμε και μεσοβδόμαδα.
Στο Ηράκλειο έμειναν, επίσης, ο τιμωρημένος Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο ανέτοιμος Μιχάλης Φραγκουλάκης. ο τραυματίας Σήψης Δασκαλάκης.
ο Αρίζα Μακουκούλα που είναι σε «καραντίνα» και ο νεαρός Μανόλης Φαζός.
«Είμαστε σε καλή φόρμα και έχουμε αυτοπεποίθηση. Πήραμε δύο καλά αποτελέσματα για πρωτάθλημα και Κύπελλο απέναντι σε καλούς αντιπάλους. Εν όψει του Αστέρα Τρίπολης, ξέρουμε ηως είναι πολλή καλή ομάδα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Είναι συμπαγής ομάδα με πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση αλλά θα παλέψουμε για τους βαθμούς σε όλο το 90λε’πτο». δήλωσε στη Novasports εν όψει του σημερινού αγώνα ο Σα Πίντο.
Ο προπονητής της κρητικής ομάδας είπε ακόμη ότι «όλοι οι παίκτες μας πρέπει να δώσουν το 100%. γιατί έστω και ένας ποδοσφαιριστής μας να μην είναι σε καλή κατάσταση, αυτό φαίνεται αμέσως μέσα στο ματς».
ΦΩΣ: Για νίκη στην Τρίπολη!
Γιa νίκη στην Τρίπολη!. Στο σημερινό παιχνίδι της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα, ο ΟΦΗ θα πάει για αποτέλεσμα και δη για τη νίκη, και αν επιτευχθεί θα είναι η τρίτη μακριά από την Κρήτη. Πίστη υπάρχει, ο προπονητής του ΟΦΗ Σα Πιντο έκανε την απαραίτητη «μετάγγιση ηθικού» στους παίκτες του, ωστόσο δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης, ο τραυματίας της τελευταίας στιγμής Όγιος, καθώς και οι επίσης τραυματίες Φραγκουλάκης, Δασκαλάκης. Οι Αγρϊμάκης, Φερνάντες, Στάθης, Μονιάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Καλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Ζε, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Ροβίθης, Μπανουσης και Κυζιρίδης συνθέτουν την αποστολή της κρητικής ομάδας, που ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα.
Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο Σα Πίντο δήλωσε: «Είμαστε σε φόρμα και έχουμε αυτοπεποίθηση. Πήραμε δύο καλά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο απένυντι σε καλούς αντιπάλους. Ο Αστέρος Τρίπολης ξέρουμε πως είναι πολύ καλή ομάδα κ.α. βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Είναι συμπαγής, με πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση, αλλά 9α παλέψουμε για τους βαθμούς σε όλο το 90λεπτο. Εχουμε συνεχόμενα παιχνίδία για Κύπελλο και πρωτάθλημα, έτσ. όμως έχουν τα πράγματα. Πρέπει να παλέψουμε όπως παλεύουμε κάθε μέρα για το καθετί. Είμαστε μαχητικό κλαμπ, με ανθρώπους που αγωνίζονται και τα οποιαδήποτε προβλήματα μας κάνουν πιο δυνατούς και μας δίνουν κίνητρο για να δουλεύουμε. Πιστεύουμε πως θα έρθουν καλά πράγματα στο μέλλον. Ολοι οι παίκτες μας πρέπει να δώσουν το 100%, γιατί έστω και ένας ποδοσφαιριστής μας να μην είναι σε καλή κατάσταση, αυτό φαίνεται αμέσως μέσα στο ματς. Τους υπενθυμίζω συνεχώς πως είμαστε ομάδα και πρέπει να αγωνιζόμαστε σαν τέτοια. Οι παίκτες μου παίζουν με καρδιά και φιλοδοξία, προσπαθώ να τους περάσω τη φιλοσοφία να χαίρονται το παιχνίδι. Θέλουμε αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση και να είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, γιατί πρόκειται για πολύ δύσκολο ματς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook