“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 29 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Επιστροφή Κουτσιανικούλη στον ΟΦΗ

Στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο είναι πλέον και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή των έξι αγωνιστικών μετά την αποβολή του στην Ξάνθη. Ο επιθετικός του ΟΦΗ θα πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα της σημερινής αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Παίκτες και τεχνική ηγεσία επιθυμούν να εξασφαλίσουν ένα καθαρό σκορ πρόκρισης, ώστε να πάνε με αυξημένες πιθανότητες στον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης καθώς επιθυμούν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω στη φετινή διοργάνωση. Για το σημερινό παιχνίδι πάντως ο Σα Πίντο φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να φρεσκάρει την ομάδα, πέραν της επιστροφής του Κουτσιανικούλη, καθώς ακολουθεί η εμβόλιμη αγωνιστική της επόμενης εβδομάδας και ο επαναληπτικός της Νέας Σμύρνης και είναι απαραίτητο το ροτέισον. Μετά τη χθεσινή 1 προπόνηση ανακοινώθηκαν οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού και σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Φραγκουλάκης, Όγιος και οι Δασκαλάκης, Ντουντού, Σίσιτς, Κυζιρίδης, Μα κουκούλα, Φαζός. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Σα Πίντο δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Διαθέσιμοι θα είναι οι Φερνάντες, Γιαγκιόζης, Μπούρμπος, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης και Μπανούσης. Στο μεταγραφικό κομμάτι, στο Ηράκλειο αναμένουν μέσα στα επόμενα 24ωρα τον Παραγουανό αμυντικό Νέρι Μπαρέιρο για να επικυρωθεί η καταρχήν συμφωνία τους.
Όσα κυκλοφορούν περί ενδιαφέροντος για τον Γιάχιτς δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ.

Sportday

Έξω οι μεταγραφές

βα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του ΟΦΗ για να δουν με τη φανέλα της ομάδας τους τον Ντουντού και τον Μίρνες Σίσιτς, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού ο Ρικάρντο Σα Πίντο τους άφησε εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής του ΟΦΗ άφησε πάλι έξω και τον Μάικλ Ογιος. που εξακολουθεί να είναι τραυματίας, καθώς και τον Σήφη Δασκαλάκη. ως ανέτοιμο. Φυσικά, δεν πήρε στους «19» ούτε τον Αρίζα Μακουκούλα. με τον οποίο η λύση της συνεργασίας είναι θέμα χρόνου. Αντίθετα, επιστρέφει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Εν τω μεταξύ, ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε χθες στον ΝονaΣΠΟΡ FM 94.6 κι ερωτηθείς για τη μεταγραφική ενίσχυση της κρητικής ομάδας, είπε: «Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και ο σύλλογος ταλαιπωρείται χρόνια από αυτά. 0 πρόεδρος προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν με χρέη από προηγούμενες χρήσεις. Ηρθαν δύο παίκτες, ο Ντουντού και ο Σίσιτς. που περιμένουμε να βοηθήσουν την ομάδα.Πα το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, καλύτερα να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Ξέρω πως κάνει ό.τι περνά από το χέρι του για το καλό της ομάδας». Παράλληλα δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στο θεμα του παραγουανού αμυντικου μπαρεϊρο. Παράλληλα κυκλοφορήσαν «σενάρια» ότι 0 ΟΦΗ εξετάζει και την περίπτωση του Σανέλ Γιάχιτς.

Goal

Χωρίς Σίσιτς, Ντουντού

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα μετατέθηκε το ντεμπούτο των Σίσικ και Ντουντού. καθώε οι δύο ποδοσφαιριστές κρίθηκαν ανέτοιμοι και έμειναν ektos anooxoAns για το pais με τον Πανιώνιο από τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Αντίθετα, επιστρέφει έπειτα από έξι αγωνιστή ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ενώ στον μεταγραφικό τομέα μέσα στην ημέρα αναμένεται στο Ηράκλειο ο Ουρουγουανός Νέρι Μπαρέιρο, που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «μελανόλευκους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook