«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου , μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΜΑΥΡΑ ΦΙΔΙΑ
Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-1 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟλΥ ΚΑΛΟ ΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ  ■ Από φάουλ του Μπεργκ ξεκινά το 1-0 για τους «πράσινους» ■ Σε καθαρή θέση οφσάιντ βρισκόταν ο Ροβίθης πριν πάρει την μπάλα, ανατραπεί (καθαρά) από τον Ρισβάνη και κερδίσει το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι Κρητικοί
Ο  προπομητής του Παναθηναϊκού έδειξε υπερβολικό «σεβασμό» στον αντίπαλο του, γεμίζοντας τον άξονα της μεσαίας γραμμής με αμυντικογενείς παίκτες, ενώ έδωσε έμφαση στην αποφυγή του ρίσκου. Η εικόνα του «τριφυλλιού» ήταν κατώτερη του αναμενόμενου, οι δε αλλαγές του δεν βοήθησαν σε καμία περίπτωση την ομάδα του να κατακτήσει τη νίκη.
πό φάουλ του Μπεργκ ξεκινάει το γκολ του «τριφυλλιού», οφσάιντ-μαρς δεν έδωσε ο βοηθός Κωσταράς και… μετέτρεψε σε πέναλτι και αποβολή ο διαιτητής Κουτσιαύτης στην ισοφάριση του ΟΦΗ .Ανω κάτω έκαναν το χθεσινό ματς ίου ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό (1-1) στο Ηράκλειο ο Apuvos ρέφερι Κουτσιαύτης και οι βοηθοί του, επηρεάζοντας ξεκάθαρα με τις διαιτητικές τους αποφάσεις την έκβαση του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αμφότερα τα γκολ των ομάδων προήλθαν αηό λάθη των διαιτητών! Το τέρμα του Παναθηναϊκού ξεκινάει από φάουλ του Μπεργκ στον Ζε Εντουάρντο που δεν δόθηκε, ενώ στην ισοφάριση του ΟΦΗ ο Ροβίθης που ανατράπηκε στη συνέχεια από τον Ρισβάνη (πέναλτι και αποβολή) ήταν σε κραυγαλέα θέση οφσάιντ που δεν υπέδειξε ποτέ ο βοηθός Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία…
Συν τοις άλλοις, ο Τριποτσέρης κράτησε τον ΑμπεΤντ ενώ ο τελευταίος έμπαινε στην περιοχή και ήταν τετ α τετ με τον Φερνάντες αλλά (προφανώς επειδή δεν… έπεσε και συνέχισε την προσπάθειά του) ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» αντί να αποβάλει τον κεντρικό αμυντικό των Κρητικών.
Πέραν των καραμπινάτων διαιτητικών λαθών, και στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, ο ΟΦΗ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αυτή που προσπάθησε να επιτεθεί παίζοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κάτι που άλλωστε καταδεικνύεται και με βάση τις κλασικές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο ματς (τρεις έναντι καμίας).
Ο Σα Πίντο «δούλεψε» το ματς από τον πάγκο με τις διορθωτικές του κινήσεις, έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τους «πράσινους» και στο τέλος πήρε το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά εγκατέλειψε το επιθετικό ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει, προσάρμοσε το παιχνίδι του πάνω στον αντίπαλο και το πλήρωσε έστω και με αυτόν τον τρόπο.
Ο Αναστασίου έδωσε την εντύπωση ότι «σεβάστηκε» υπερβολικά την έδρα και-jo αγωνιστικό φορμάρισμα του ΟΦΗ, «βάφτισε» τον Κουτρουμπή αμυντικό μέσο για να φρενάρει τις ψηλές μπαλιές προς τον Παπάζογλου από τους γηπεδούχους και έριξε στη μάχη όλους τους κεντρικούς αμυντικούς που είχε στη διάθεση του (Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνη, Κουτρουμπή!). Οι διορθωτικές κινήσεις, μάλιστα, που έκανε στη διάρκεια του αγώνα έκλεισαν ακόμη περισσότερο την ομάδα του στα καρέ του Καπίνο και δεν βοήθησαν επ’ ουδενί.
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι με εξαίρεση το γκολ του Κλωναρίδη και τη φάση με τον ΑμπεΤντ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός δεν είχε στο ενεργητικό του ούτε μία (!) ευκαιρία, ενώ σημαντική παράμετρος που δυσκόλεψε τον τρόπο παιχνιδιού του «τριφυλλιού» υπήρξε και η εξουδετέρωση του Μπεργκ (κυρίως από τον Ζόρο).
Μοιραία, το σερί νικών των «πράσινων» σταμάτησε στο έξι στα έ1 ξι μετά τη χθεσινή ισοπαλία, αλλά το κυριότερο πρόβλημα αφορά την εικόνα της ομάδας που ήταν προβληματική ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. 0 ΟΦΗ, αντιθέτως, κέρδισε κατά κράτος της εντυπώσεις, πιστοποίησε το «καλό φεγγάρι» που περνάει και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται απότονΣα Πίντο και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου -με γνώμονα όσα είδαμε χθες στο Ηράκλειο- προβλέπεται να γίνει μεγάλη μάχη για το εισιτήριο του τελικού της διοργάνωσης,ΤΙΜΗ ΣΕ ΒΕΖΥΡΙΔΗ Πριν από την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ Παναθηναϊκός, σύνδεσμοι του ΟΦΗ τίμησαν τον Πολύχρονη Βεζυρίδη για την προσφορά του στον ΟΦΗ στα χρόνια της Β’ Εθνικής. Ο πρώην γκολκίπερ της κρητικής ομάδας ήταν προσκεκλημένος για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και οι οπαδοί του έδωσαν μια φανέλα και μια ανθοδέσμη.
GOAL NEWS ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 9 Συμπλήρωσαν κάρτες Λαγός και Μέντες Δύο λανθασμένες κάρτες που έβγαλε ο Αρτινός ρέφερι Κουτσιαύτης στους Τάσο Λαγό και Μτάβιντ Μέντες θα στερήσουν την παρουσία των δύο «πράσινων» χαφ σε επόμενα ματς του Παναθηναϊκού. Ο Λαγός αντίκρισετην κίτρινη στο 73ο λεπτό, μολονότι έφυγε σωστά απ’ το τείχος, μετά την πάσα που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ στην κομπίνα του φάουλ. Ο δε Μέντες στη φάση που είδε κάρτα (75′) δεν έχει κάνει καν φάουλ στον Μιλιάζες και σίγουρα η υπόδειξη του Κουτσιαύτη ήταν τραβηγμένη από τα… μαλλιά. Με την κίτρινη που εισέπραξε χθες βράδυ ο Λαγός έφτασε πλέον τις επτά και θα λείψει σε δύο από τα τέσσερα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού με Αστέρα Τρίπολης (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Πανθρακικό (εκτός) και Εργοτέλη (εντός). Ο δε Ολλανδός έφτασε κι αστός με τη σειρά του στις τέσσερις και θα χάσει έναν αγώνα απ’ την επόμενη τετράδα.
Κόντραα στον Αστέρα Τρίπολης θα λείψει επίσης κι ο Ρισβάνης που αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΑΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 01 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΚΟΛ ΟΦΗ και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1 -1 σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Αναστασίου δεν κυνήγησαν ποτέ το γκολ και οι ποδοσφαιριστές του Σα Πίντο επιτέθηκαν ανορθόδοξα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε το 4-2-3-1 με πολλά δυνατά κορμιά στη βασική ενδεκάδα. Η χρησιμοποίηση του Κουτρουμπή σε ρόλο εξαριού και ίου Τριονταφυλόπουλου στα δεξιά έκανε τον Παναθηναϊκό να παίζει με 4 στόπερ στη βασική ενδεκάδα, σε μία σύνθεση που είχε και τους Καρέλη, Λαγό, Αμπείντ.
Μεταφορά μπάλας δεν υπήρχε και οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι.
Ο Σα Πίντο έβγαλε το 90λεπτο με το αναχρονιστικό 4-4-2 στην ευθεία, με δύο βαριά αμυντικό χαφ και έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή δίπλα από τον Παπάζογλου. Κεντρικός χαφ με δυνατότητα να δημιουργήσει από τον άξονα δεν υπήρχε κοι για να δημιουργηθούν επιθέσεις ακούμπαγε την μπάλα στους Μπούρμπο, Μιλιόζες.
Ο ΟΦΗ πήγε σε 38 γεμίσματα, από τα οποία το 18 τα έκανε ο Μιλιάζες και τα 10 ο Μπούρμπος. Ακολούθησε λοιπόν έναν φόπο ανάπτυξης που μπορούσε εύκολο νο το διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός που ήταν γεμάτος με ψηλά και γερά κορμιά στη σύνθεσή του. Η τύχη βοήθησε αρκετά τον Αναστασίου, καθώς η ομάδα ίου προηγήθηκε σε έναν αγώνα που δεν είχε καν στο μυαλό της να επιτεθεί. Ο φόηος που διαχειρίστηκε όμως το τέρμα του Κλωναρίδη δεν βοήθησε τους παίκτες του να κρατήσουν την μπάλα και να γίνουν απειλητικοί. Βάζοντας τον Μέντες αντί του Αμηεΐντ και τον Μπαϊράμι στη θέση του Καρέλη έδωσε ακόμα περισσότερα μέτρα στους Κρητικούς και έβαλε ακόμα πιο βαθιά τις γραμμές της ομάδας του. Ο Σα Πίντο, έχοντας την ασφάλεια πως δεν κινδυνεύει από αντεπιθέσεις, ρίσκαρε και έπαιξε από το 66ο λεπτό με μοναδικό αμυντικό χαφ τον Μακρή. περνώντας δίπλα του τον Ζε Εντουάρντο. Οταν έχεις ένα γυμνασμένο σύνολο και το σκορ υπέρ σου τέτοιες ανορθόδοξες διατάξεις όπως αυτή που χρησιμοποίησε ο Σα Πίντο πρέπει να τις τιμωρείς. Ο Αναστασίου δεν το έκανε και έδωσε τη δυνατότητα να μεταφερθεί το παιχνίδι στην περιοχή της ομάδας του.
Δεν είναι τυχαίο πως σε αυτό το πολύ άσχημο παιχνίδι τα δύο τέρματα για να μπουν χρειάστηκε η βοήθεια των διαιτητών.
Μήνυμα για Λαμπρόπουλο Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Ανδρέα Λαμπρόπουλου στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την περασμένη Τετάρτη σόκαρε τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι θέλησαν με τον τρόπο τους να στείλουν ένα μήνυμα στήριξης προς τον άτυχο συμπαίκτη τους.
Ολοι οι παίκτες της κρητικής ομάδας είχαν ετοιμάσει μπλουζάκια που φόρεσαν μέσα από τις φανέλες τους. τα οποία έγραφαν «Ανδρέα περαστικά, είμαστε δίπλα σου», θέλοντας να απαλύνουν τον πόνο του Λαμπρόπουλου.
ΟΖΕΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ.
Ο ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΟΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΕΝΤΡΑ «ΣΕΡΒΙΡΕΙ» ΕΤΟΙΜΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΚΛΟΝΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΤΟΧΕΙ (0-1) Αχ, Εμανουέλα! Ηταν και πάλι εκεί. Δεν θα μπορούσε να λείψει απ’ τις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ», αφού είναι μία απ’ τις πιο πιστές φίλες του ΟΦΗ.
Η Εμανουέλα Κουκλινού έκανε και πάλι τη… διαφορά στο γήπεδο της κρητικής ομάδας και τράβηξε πάνω της όλο. μα όλα τα βλέμματα. Εζησε με ένταση τον αγώνα και στο φινάλε πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Ζε Εντουάρντο.
ΣΑ ΠΙΝΤΟ Ο Πορτογάλος προπονητής κέρδισε κατά κρότος τη μάχη των πάγκων, καθώς η κρητική ομάδα κατάφερε να «εξολοθρεύσει» τον Μπεργκ και να επιβάλει τον ρυθμό της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, οι διορθωτικές του κινήσεις ήταν οι ενδεδειγμένες και είχαν ως αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να είναι η ομάδα που απώλεσε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι.
ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΣΥΝ: Το «βορύ πυροβολικό» του ΟΦΗ, ο Θανάσης Παπάζογλου, μπορεί νο… σίγησε χθες βράδυ στο Ηράκλειο, χάνοντας μάλιστα και μία μεγάλη ευκαιρία στο 53′. εντούτοις ουδείς στην κρητική ομάδα δικαιούται να πει το παραμικρό για τον Ελληνα επιθετικό που ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού και δέχτηκαν αρκετά ρήγματα από δικές του ενέργειες.
ΠΛΗΝ; Οταν ο Μπεργκ δεν είναι καλά ή πιο σωστά όταν δεν αξιοποιείται όπως πρέπει από τους συμπαίκτες του που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικό πρόβλημα και στο σκοράρισμα και στη δημιουργία φάσεων στα αντίπαλα καρέ. Ο Σουηδός τέθηκε εκτός ματς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει το τεχνικό τιμ των «πράσινων».
ΠΛΗΝ: Το «πείραμα» με τον Κουτρουμπή αμυντικό μέσο. ελλείψει βεβαίως και λύσεων στον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς ο Μέντες μπορούσε να παίξει περίπου 70 λεπτό όντας ανέτοιμος, δεν βγήκε στον Αναστασίου. Ο Ελληνας αμυντικός έμοιαζε έξω απ’ τα νερό του και στο δημιουργικό σκέλος ήταν ο οδύναμος κρίκος του Παναθηναϊκού.
Πέρσι ήταντο εν ψυχρώ χτύπημαοπαδού του ΟΦΗ στον Χάρη Μαυρία (στο 44ο λεπτό) την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη (χαστούκι από την κερκίδα την ώρα που πήγαινε να πάρει την μπάλα από πλάγιο). Φέτος η βλακεία… ξαναχτύπησε στο «Γεντί Κουλέ» με θύμα αυτή τη φορά τον Στέφανο Καπίνο, ο onoios δέχθηκε αναπτήρα στο μάτι (!) από την κερκίδα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του Ο-1 από τον Κλωναρίδη, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος και για λίγη ώρα να μην μπορεί να δει καλά (σηκώθηκε για ζέσταμα ο Κοτσόλης).
Ο Καπίνο εν τέλει συνέχισε κι έβγαλε το ματς, εντούτοιε ο διαιτητήβ xns αναμέτρηons KouToiadxns δεν ανέφερε το παραμικρό στο φύλλο αγώνοε (!), γράφονταε…
αόριστα για αντικείμενα. Γενικώε, στο «τριφύλλι»… έβραζαν με τον Κουτσιαύτη και τον α’ βοηθό του Κωσταρά, ο onoios δεν είδε το οφσάιντ του Ροβίθη στη φάση του 85ου λεπτού.
«Φαίνεται ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Από το 0-1 και μετά τόσο ο Kouioiauins όσο και ο Κωσταράς σφύριζαν… 100-0, με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι και της αποβολόε που έχει ξεκινήσει από καθαρή θέση οφσάιντ. Είχαν προηγηθεί αρκετέε ακόμη προειδοποιητικέβ βολές από το συγκεκριμένο δίδυμο» έλεγαν από τον Παναθηναϊκό μετά το pais για τη διαιτησία και συμπλήρωναν έντονα εκνευρισμένοι για τον τραυματισμό του Καπίνο: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά χτυπήθηκε nai’Kxns pas σε αυτό το γήπεδο. Πέρσι ήταν ο Maupias που δέχτηκε σφαλιάρα από οπαδό, φέτοε ο Καπίνο έφαγε αναπτήρα στο μάτι. Κατά τα άλλα, στη Λεωφόρο με το παραμικρό διακόπτονται οι αγώνε$ και καλούν σε απολογία τον Παναθηναϊκό. Το ακόμη πιο σοβαρό στην ιστορία αυτή είναι ότι στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής δεν έγραψε για τον τραυματισμό του Καπίνο, απλά ανέφερε γενικώς ότι έπεσαν αντικείμενα».
Από την πλευρά του, ο Καπίνο, σχολιάζοvras το συμβάν μετά τον αγώνα υπογράμμισε: «Δεν ζητάμε να σεβαστούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού αν δεν μπορούν, αλλά εμάς ως ανθρώπους που βγάζουμε το ψωμί μας. Και πέρυσι είχαμε τα ίδια με τον Χάρη και φέτος πήγαν να μου βγάλουν το μάτι, με έναν αναπτήρα. Ξαναλέω, δεν ζητάω να μας σεβαστούν σαν Παναθηναϊκό, αλλά τουλάχιστον ως ανθρώπους. Δεν μιλώ για όλουβ τους οπαδούς του ΟΦΗ, αλλά δεν γίνεται να φοβόμαστε το τι θα μας έρθει στο κεφάλι. Δεν γίνεται να παίζουμε με αυτό το άγχος».
ΚΩΣΤΑΡΑΣ «ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ»» 0 α’ βοηθός Πολύχρονης Κωσταpas «σημάδεψε» το χθεσινό παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» με τη μη υπόδειξη του Ροβίθη σε αντικανονική θέση στη φάση του 85ου λεπτού, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κουτσιαύχης να δείξει πέναλτι στην εξέλιξη της φάσης. 0 Αιτωλοακαρνάνας βοηθός σε συζητήσεις που είχε μετά το ματς στα αποδυτήρια μετους ανθρώπους του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε το σφάλμα του λέγοντας χαρακτηριστικά «έκανα λάθος στη συγκεκριμένη φάση».

Sportday: Δεν άξιζε
Είναι γεγονός ότι η διαιτησία τα έκανε μαντάρα στο «Γεντί Κουλέ», στο καυτό μέχρι… βλακείας χθες γήπεδο του ΟΦΗ (στο 42ο λεπτό κάποιος από την εξέδρα κάτι πέταξε και ξάπλωσε για λίγο τον Καπίνο). όμως ειδικά ο ένας από τους δύο παραπονούμενους, ο Παναθηναϊκός, δεν έπεισε ότι δικαιούνταν κάτι περισσότερο από το «Χ».
Στο α’ ημίχρονο, το πιο αμφίρροπο, οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν. Βρήκαν στον δρόμο τους ένα γκολ. χωρίς να έχουν δουλέψει ιδιαίτερα για να τους προκύψει. Μάλλον, ελάχιστη σοβαρή δουλειά έριξαν. Με παράλληλο ποδόσφαιρο, με αδυναμία των κεντρικών μέσων να προωθήσουν την μπάλα και με τους μπακ να μην ανεβαίνουν όσο και όπως έπρεπε, ήταν δύσκολο να υπάρξει προκοπή. Ετσι είναι, όμως. Δεν γίνεται στη ζωή να τα έχεις όλα. Και τον Κουτρουμπή ανασταλτικό χαφ. ώστε να προστίθεται μία βοήθεια στην «αντιαεροπορική» αντιμετώπιση του Παπάζογλου, και οργανωμένη και γρήγορη ανάπτυξη. 0α περίμενε κάποιος ότι με τον σέρα του 0-1 ο Παναθηναϊκός θα ήταν καλύτερος στη διαχείριση, αν μη τι άλλο. του σκορ.
Στο κάτω της γραφής, ο ΟΦΗ έπαιζε μ’ έναν πλάγιο χαφ. τον Ζε Εντουάρντο. που κατά συνθήκην είναι  τέτοιος και τον Κουτσιανικούλη. ο οποίος «κατόρθωσε» να μην κάνει ούτε μία πλαγιοκόπηση και να πιάσει… βρεφικό πλασέ σε μια μια μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Ενας Παπάζογλου απέμενε, αυτόν σημάδευαν όλοι. Παρά ταύτα, οι παίκτες του Αναστασίου δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μία ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο. Επιθετικά δε. ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι στο β’ μέρος. Ετσι. ο ΟΦΗ άρχισε να ράβει το παιχνίδι στα μέτρα του. Να ασκεί πίεση, να φτιάχνει κάποιες φάσεις κι εν τέλει να κερδίζει ένα πέναλτι.
Εντάξει, αηά οφσάιντ προήλθε το πέναλτι, αλλά φάουλ που δεν καταλογίστηκε είχε προηγηθεί και πριν από το δικό του γκολ. 0 ΟΦΗ είχε πάρει τέτοιον αέρα στα πανιά του που μετά από το 1-1 διεκδίκησε και δεύτερο γκολ. Ενιωσε ότι μπορούσε. Του έδωσε αυτό το δικαίωμα όχι μόνο το αριθμητικό πλεονέκτημα, μια και ο Ρισβάνης είχε αποβληθεί για το πέναλτι, αλλά η γενικότερη δυσπραγία που χαρακτήριζε τον Παναθηναϊκό του β’ ημιχρόνου.
Ηταν. βλέπετε, κι εκείνες οι δύο αλλαγές του Αναστασίου, ο Μπάίράμι και ο Μέντες, που αντί να μεταδώσουν ενέργεια, έκαναν ακόμη πιο χλομό το πρόσωπο της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook