Τριποτσέρης: “Μας εξιτάρει να παίξουμε με τον ΠΑΟ…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο στόπερ του ΟΦΗ απάντησε σε όσα του καταλογίζουν για την φάση με τον Αμπέιντ και τονίζει ότι το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μίλησε στον Sentra 103,3 υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε καμία παράβαση στη συγκεκριμένη φάση, στην οποία ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι: «Δεν υπάρχει πέναλτι, κόβω καθαρά την μπάλα. Δεν ξέρω γιατί θεωρούν πως υπάρχει πέναλτι, εγώ βρήκα μόνο την μπάλα και δεν είχα καμία επαφή με τον Αμπέιντ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τη διαιτησία, απάντησε: «Υπάρχουν παράπονα και από τις δύο ομάδες. Συνολικά η εικόνα του ΟΦΗ ήταν καλύτερη απ’ αυτή του Παναθηναϊκού και θεωρώ πως αν είχαμε βάλει γκολ νωρίτερα, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει».

Ο Τριποτσέρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σα Πίντο. «Μας έχει κάνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ολοι έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας, όλοι θέλουμε να διακριθούμε και μέσα απ’ αυτό να βοηθήσουμε και την ομάδα».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ μπορεί να συναντήσει τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, είπε: «Είναι κάτι που μας εξιτάρει, το να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό».