“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ο βασιλιάς στον “θρόνο” του

Εάν το περιστατικό με τον ανα πτήρα που τραυμάτισε τον Στέφανο Καπίνο κι αν δεν είχε προκληθεί έν ταση από τις διαιτητικές αποφάσεις θα μπορούσε να είναι το θέμα του αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Ευγένιο Γκέραρντ. Η διοίκηση του Μάνθου Πουλινάκη προέβη σε μία αξιέπαινη κίνηση στο περι θώριο του συγκεκριμένου παιχνιδιού, που όμως δεν έτυχε της προβολής που έπρεπε.Ή. μάλλον, δεν έτυχε καθόλου προβολής. Ισως γιατίτα καπνογόνα κι όλη η… λάτιν ατμόσφαιρα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» απέσπασε τα βλέμματα και διέφυγε της προσοχής το γεγονός ότι στη θύρα 9 η κρητική ΊΑΕ εγκατέστησε μόνιμα πολυθρόνα με το όνομα του Ολλανδού ηροηονητή^ εμβληματικής φυσιολ γνωμίας του ΟΦΗ. τα αποκαλυπτήρια της οποίας έγιναν προχθές. Μάλιστα, εκ μέρους της ΠΑΕ υποδέχτηκε με ανθοδέσμη τον Γκέραρντ στον… θρόνο του ο γιατρός και παράγοντας της ομάδας. Γιώργος Στεφανουδάκης. Χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ομάδα του Ηρακλείου, ο ΤΟΥΜΠΑΓκέραρντ παίρνει τη θέση που του αξίζει, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Από το Σάββατο το βράδυ, βέβαια, η έγνοια των διοικούντων έχει να κάνει με την κακή πλευρά της «γιορτής». Ναι μεν τιμήθηκε ο Γκέραρντ και ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το «Θ. Βαρδινογιάννης»- uMu το συμβάν με τον Καπίνο απευΧεί την ΠΑΕ με πρόστιμο κι ας μην το σημείωσε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα Στο Ηράκλειο θεωρούν βέβαιο ότι ο ΟΦΗ θα κληθεί σε απολογία και δεν θ’ αποφύγει την «καμπάνα». Το θέμα είναι να πέσει ο ΟΦΗ όσο γίνεται στα μαλακά. Προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή. Αναμένεται οι «μελανόλευκοι» να επικαλεστούν και το ότι πριν από τον αγώνα είχαν εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία απηύθυναν έκκληση στους φιλάθλους να έχουν κόσμια συμπεριφορά.

Goal

Ανεβαίνει τον Γολγοθά και συνεχίζει

Δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα θα δίνει ο ΟΦΗ για το επόμενο διάστημα, με tous παίκτε$ να ανταποκρίνονται nAiipws στον μαραθώνιο Evas πραγματικός μαραθώνιος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δεν έχουν σταματήσει να αγωνίζονται στο «κόκκινο», οι μηχανές τους έχουν πάρει φωτιά και η απόδοση των περισσότερων ποδοσφαιριστών κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.
Ο Σα Πίντο είναι απόλυτα ικανοποιημέvos με τις τελευταίεβ εμφανίσεις, καθώς βλέπει ότι η ομάδα δεν έχει ρίξει τον ρυθμό Tns, αν και οι τελευταίες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές με δυνατούς και φορμαρισμένους αντιπάλους.
Από το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλονή, ο ΟΦΗ ξεκουράζεται ελάχιστα και ο μαραθώνιος είναι ανηφορικός. Οι «μελανόλευκοι» για σχεδόν έναν μήνα θα παίζουν δύο φορές την εβδομάδα λόγω των υποχρεώσεων που έχουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Εν συνεχεία, το συγκρότημα του Σα Πίντο θα υποδεχθεί τη Δευτέρα (10/2) τον Πανθρακικό, τρεις ημέρες αργότερα θα ταξιδέψει στη Νέα Σμύρνη για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Πανιώνιο για τα προημιτελικά, ενώ τέσσερις μέρες μετά (17/2) θα κοντραριστεί με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, στο μεγάλο ντέρμπι του νησιού.
Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν ρεπό χθες και από σήμερα Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις.

ΦΩΣ

Και η ισοπαλία μας αφήνει στενοχωρημένους

Ούτε το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ισοφάρισε προς το τέλος της αναμέτρησης τον Παναθηναϊκό γλύκανε το συναίσθημα της απογοήτευσης για τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου, καθώς θεωρούσαν ότι «ακόμη και η ισοπαλία μας αφήνει στενοχωρημένους, ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό και αξίζαμε να κερδίσουμε». Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους για όσα προβλήθηκαν αναφορικά με το γκολ της ισοφάρισης. «Δηλαδή το γκολ του Παναθηναϊκού ήταν κανονικό; Τι να λέμε τώρα…», ήταν το σχόλιο που ακουγόταν από όλους.
Την επομένη της αναμέτρησης Παίκτες και Σα Πίντο προσπαθούσαν να πάρουν ανάσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, καθώς ακολουθούν άλλες δύο γεμάτες εβδομάδες, μιας και παρεμβάλλεται η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης, αλλά και ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Γι’ αυτό και χθες ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί με σημαντικές ελλείψεις, καθώς έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινές οι Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς και Ζόρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook